Cadde'Cengiz İmren'in yerini ancak Cengiz İmren doldurur!'

'Cengiz İmren'in yerini ancak Cengiz İmren doldurur!'

09.07.2024 - 09:39 | Son Güncellenme:

Cengiz İmren, önceki gün Balıkesir'te bir mekanda seyirci karşısına çıktı. İmren'in, yoğun ilgiden dolayı mekan dışında kendisini dinleyen hayranlarının yanına gidip, şarkılarını söylemesi dikkat çekti.

Cengiz İmrenin yerini ancak Cengiz İmren doldurur

Cengiz İmren, "Uzun zamandır sahnelere ara vermiştim. Yeni şarkım için Özbekistan'a gidip, klip çektim. Tabuları yıktım, normalde şarkılarım çıkmadan sahne yapmam. Hem içerideki hem de dışarıdaki insanların ilgisi beni memnun etti. Sahne kadar fotoğraf çektirdim, o da ayrıca beni mutlu ediyor" dedi.

Haberin Devamı

"SEMİCENK VE SEFO'YU BEĞENİYORUM"

İmren, yeni nesil müzisyenler için, "Yeni neslin aralarında başarılı olanlar var. Bazıların videolarını izliyorum, inşallah kendilerini toparlarlar. Bazı isimler sosyal medyanın gücüyle ilerliyor. Önemli olan bir yerde kalmak. Semicenk ve Sefo'yu beğeniyorum. Sefo'nun milli marşını da sevdim" şeklinde konuştu.

Cengiz İmrenin yerini ancak Cengiz İmren doldurur

"İYİ OLURSA ELİNDEN TUTARIM"

50 yaşındaki şarkıcı, "Arabesk hep popüler. Sizce Cengin İmren'in yerini doldurabilecek bir kişi var mı?" sorusuna, "Cengiz İmren'in yerini ancak Cengin İmren doldurur. Gerçekten sinyal veren benden iyi veren biri olursa elinden tutar ve ona şarkı da yazarım" yanıtını verdi.

Cengiz İmrenin yerini ancak Cengiz İmren doldurur

"EV VE ARABA İSTENLER OLDU"

Özel jette klip çeken Cengiz İmren, "Bir kere oldu. Bana IBAN atıp, ev ve araba isteyen insanlar oldu. Bir daha şatafatlı şeyler yapmayayım, insanlar çok heveslenmesin. Sade Cengiz İmren'i daha çok tercih ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cengiz İmrenin yerini ancak Cengiz İmren doldurur

Haberin Devamı

"HERKESİN TEKNESİ YOK"

Bodrum'da gündeme gelen fahiş fiyatlarla ilgili ise şarkıcı, "Oraya giden herkesin teknesi ve çantasında doları yok. Fahiş fiyatlar olması anormal. Balıkesir Akçay'a ilk defa geldim, burası mütevazi ve güzel. İnsanlar kolay para kazanmıyor. Şu an Çeşme ve Bodrum boş" açıklamasını yaptı.

Cengiz İmrenin yerini ancak Cengiz İmren doldurur