CaddeÇarpıcı bir aşk masalı

Çarpıcı bir aşk masalı

06.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Anadolu’nun eşsiz güzelliğini görsel bir şölenle yaşatacak ‘Güzel Aşklar Diyarı’nın yönetmeni Mahsun Kırmızıgül, “Çarpıcı bir aşk masalı anlatıyoruz” dedi.

Çarpıcı bir aşk masalı

Hazırlıkları 2.5 yıl süren ve sezonun en çok merak edilen yapımları arasında yer alan ‘Güzel Aşklar Diyarı’, yakında Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak. Oyuncu kadrosu, çekim mekânları ve çekim teknikleriyle ön plana çıkan dizinin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstleniyor. Yapımın çekimleri Kapadokya’da yapılsa da Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı coğrafyalarda çekilen etkileyici görüntüler de dizinin ilerleyen bölümlerinde seyirciyle buluşacak. Proje izleyiciye güçlü bir hikâyenin yanı sıra Anadolu’nun eşsiz güzelliği ile de görsel bir şölen yaşatacak.

Haberin Devamı

Projeyle ilgili Kırmızıgül, “Büyüleyici mekânları ve atmosferiyle çok samimi ve çarpıcı bir aşk masalı anlatıyoruz” dedi. Dizide Anadolu’nun her köşesinden bir iz olduğunu kaydeden Kırmızıgül, “Karadeniz’den Ege’ye, oradan Güneydoğu’ya bağlanan ve İç Anadolu’da yaşayan, bu toprakların her köşesine dokunmuş bir ailenin aşkları ve insanları hikâyemizin kahramanları” diye konuştu. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı yapımda; Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler rol alıyor.