CaddeCansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat çiftinden müjdeli haber! Bebekleri oluyor

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat çiftinden müjdeli haber! Bebekleri oluyor

13.08.2024 - 21:57 | Son Güncellenme:

2020 senesinde dünyaevine giren Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat güzel haberi sosyal medyadan duyurdu. Ünlü çiftin bebekleri oluyor.

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat çiftinden müjdeli haber Bebekleri oluyor

Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat'tan güzel haber geldi. Ünlü çift, bebek beklediklerini sosyal medyadan duyurdular. Bebeklerinin ultrason fotoğrafını yayınlayan Cansel Elçin, paylaşımına; "Biz bir aileyiz" notunu ekledi. Ünlü çifte arkadaşları tarafından tebrik meşkları geldi. Onur Tuna, "Aaaaaaaaaa!!!! Çok güzel haber tebrik ederim abi ikinizi de" yazarken Deniz Baysal ve Ebru Şahin emojilerle çifti tebrik etti.

Haberin Devamı

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat çiftinden müjdeli haber Bebekleri oluyor

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat çiftinden müjdeli haber Bebekleri oluyor

YEMEKLERİ CANSEL ELÇİN YAPIYOR

2020'den beri meslektaşı Zeynep Tuğçe Bayat (34) ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Cansel Elçin (50), market alışverişi sonrası elindeki poşetlerle Nişantaşı’nda objektiflere takılmıştı. “Beni en doğal halimle yakaladınız” diyen oyuncu, evde eşi Zeynep Tuğçe Bayat ile yapılması gereken işleri ‘kadın-erkek’ işi diye ayırmadıklarını ve yemekleri kendisinin yaptığını anlatmıştı.

"BABAM TERZİYDİ"

Babası terzi olduğu için dikişten anladığını ve eşine evde yardım ettiğinden bahseden oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı: Bence ‘Kadın mutfakta, erkek işte’ durumu yanlış. O artık yeni dönemde değişti. Yalnız yaşamayı öğrendikten sonra yemek yapmayı da bilirsin, evlendikten sonra da uygularsın. Benim babam terziydi, güzel ve kutsal bir meslek. Bir elbise dikemem ama kıyafetten anlarım.