Cadde Çağlar Ökten’in oğlu dans yarışmasında birinci oldu! Seda Sayan madalya taktı

Çağlar Ökten’in oğlu dans yarışmasında birinci oldu! Seda Sayan madalya taktı

02.07.2024 - 09:29 | Son Güncellenme:

Seda Sayan'ın eşi Çağlar Ökten'in ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Artur dans yarışmasında birinci oldu. Sayan'ın madalyaları taktığı ilginç anlar sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Estetik haberleriyle gündemden düşmeyen Seda Sayan (61), kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

Sayan'ın nikâh şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yapmıştı.

DANS YARIŞMASINA GİTTİ

İlk albümünü Aysel Gül ismiyle 1983 yılında çıkaran Seda Sayan, şarkıcılığın yanı sıra oyuncu ve sunucu kimlikleriyle de tanınıyor.

Ünlüler dünyasında her daim adından söz ettirmeyi başaran ve fit hali ile yıllara meydan okuyan 61 yaşındaki sanatçı, son olarak eşi Çağlar Ökten'in oğlunun dans yarışmasına gitti.

Çağlar Ökten’in oğlu dans yarışmasında birinci oldu Seda Sayan madalya taktı

MADALYA TAKTI

Eşinin ailesiyle arası iyi olan Seda Sayan'ın, Çağlar Ökten'in ilk evliliğinden olan oğlu Artur'a birincilik madalyası taktığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Çağlar Ökten’in oğlu dans yarışmasında birinci oldu Seda Sayan madalya taktı

"GÜZEL KARIMDAN"

Çağlar Ökten sosyal medya hesabından oğlunun birinciliğine dair paylaşım yaptı. Ökten gönderisine: 'Müthiş bir gurur gecesi benim için. Bu kez şampiyonların madalyası benim güzel karımdan.' notunu düştü.

Haberin Devamı

YORUM YAĞDI

Ökten'in paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından: 'Bu çocuğun annesi nerede?', 'Seda Sayan neden takıyor madalyayı?', 'Annesi oğlunu izlemeye gelmemiş mi?', 'Ne yapmacık', 'Çok samimiyetsiz', 'Seda Sayan mı doğurmuş çocuğu?', 'Annesinin hakkı' gibi yorumlar geldi.

Çağlar Ökten’in oğlu dans yarışmasında birinci oldu Seda Sayan madalya taktı