CaddeBuse Terim'den 'ayrılık' sorularına yanıt! 'Kendimi yeniden keşfediyorum'

Buse Terim'den 'ayrılık' sorularına yanıt! 'Kendimi yeniden keşfediyorum'

17.07.2024 - 08:47 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014 yılında görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. İki kızları olan ünlü çift, geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Buse Terim ayrılığın ardından ilk kez sosyal medyadan kendisine gelen soruları yanıtladı.

Buse Terimden ayrılık sorularına yanıt Kendimi yeniden keşfediyorum

Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim (33), 2014'te iş insanı Volkan Bahçekapılı (40) ile görkemli bir düğün yaparak dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

Ünlü çift, ilk çocukları Nil'i 2016’da, ikinci kızları Naz'ı ise 2018'de kucaklarına almıştı.

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKTILAR

İkili, 10 yıllık evliliğin ardından geçtiğimiz aylarda birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı. Bu hamlenin ardından ayrılacakları iddia edilen Terim ile Bahçekapılı, aşklarına bir şans daha vermişti. İkili ne yazık ki kararlarından vazgeçmedi ve geçtiğimiz aylarda boşandı.

SORU - CEVAP ETKİNLİĞİ YAPTI

Buse Terim ayrılığın ardından ilk kez sosyal medya hesabından takipçileriyle soru - cevap etkinliği yaptı. Ünlü isim, kendisine gelen 'boşanma' sorularına yanıt verdi.

"ETKİLENMEDİLER DİYEMEM AMA SÜRECİ SAKİN ATLATTILAR"

Terim kendisine gelen: 'Ayrılık sürecinizi çocuklara nasıl anlattınız? Uzman yardımı aldınız mı?' sorusuna şu yanıtları verdi:

Haberin Devamı

Buna benzer çok fazla soru geldiği için önce bununla başlamak istiyorum. Evet bir uzman yardımı alarak söyledik. En önemli noktanın bu kararı almamızın sebebinin onlar olmadığını vurgulamamız olduğunu söylediler. Çocuklar bazen bu durumlarda kendilerini suçlayabiliyormuş çünkü. Özellikle bu kararı iki yetişkin olarak kendi sebeplerimiz yüzünden aldığımızı anlattık. Anne baba olarak her zaman yanlarında olduğumuzu özellikle vurguladık. Etkilenmediler diyemem ama süreci benim tahminimden daha sakin atlattılar. Şu anda da gayet iyiler.

Buse Terimden ayrılık sorularına yanıt Kendimi yeniden keşfediyorum

"ERTELEDİĞİM ŞEYLERİ YAPIYORUM"

Ünlü isim daha sonra gelen: 'Özel hayatınızı merak ediyor herkes. Nasılsınız?' sorusunu yanıtladı. Buse Terim şu ifadeleri kullandı:

İyiyim. İyi olmamam için de bir sebep yok. En önemlisi sağlığım yerinde, çocuklarım, dostlarım, ailem yanımda. Bir süreçten geçtim ve hayata yeniden başladım. Unuttuğum şeyleri yeniden yapmaya başladım, yapmadığım veya keşfetmeyi ertelediğim şeyleri yapıyorum. En önemlisi artık daha çok "ben" demeyi öğrendiğim bir dönemdeyim. Kendimi yeniden keşfediyorum da diyebiliriz. İçimde unuttuğum enerjimi, hayat ışığımı yeniden kazandım. Bu yüzden de iyiyim ve mutluyum.

Buse Terimden ayrılık sorularına yanıt Kendimi yeniden keşfediyorum