CaddeBurak Dakak ve Leyla Tanlar'dan 'evlilik' açıklaması! 'Şu an bile nikah masasına gidebiliriz'

Burak Dakak ve Leyla Tanlar'dan 'evlilik' açıklaması! 'Şu an bile nikah masasına gidebiliriz'

31.08.2024 - 07:34 | Son Güncellenme:

Mert Yazıcıoğlu ve kendisi gibi oyuncu olan yakın dostları Burak Dakak ve Leyla Tanlar, önceki gün bir AVM’de görüntülendi. Dakak ve Tanlar, muhabirlerin kendilerine yönelttiği 'evlilik' sorularına da yanıt vermekten kaçınmadı.

Burak Dakak ve Leyla Tanlardan evlilik açıklaması Şu an bile nikah masasına gidebiliriz

Başrollerini Leyla Tanlar, Burak Dakak, Ecem Erkek, Binnur Kara, Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Yıldıray Şahinler’in paylaştığı ‘Güzel Günler’ dizisinin setinde yeni bir aşk başlamıştı.

Haberin Devamı

Dizide 'Selma' ve 'Mihran' karakterlerine hayat veren Leyla Tanlar ile Burak Dakak, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınlayarak birlikteliklerini ilan etmişti.

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM ATILDI!

Çift geçtiğimiz eylül ayında evlilik yolunda ilk adımı atmış ve sade bir törenle nişanlanmıştı. Törene ikilinin yakın arkadaşları ve aile dostları katılmıştı.

Mert Yazıcıoğlu ve kendisi gibi oyuncu olan yakın dostları Burak Dakak ve Leyla Tanlar, önceki gün İstinyePark AVM’de objektiflere yansıdı.

"NE ZAMAN İSTERSEK O ZAMAN"

Sezon öncesi birlikte vakit geçiren oyuncular, sevenlerinin de yoğun ilgisiyle karşılaştı. Uzun süredir birlikte olan ve ne zaman evlenecekleri merak konusu olan Burak Dakak ve Leyla Tanlar, “Düğün için acelemiz yok. Ne zaman istersek o zaman evleneceğiz. Şu an buradan bile nikah masasına gidebiliriz. Çok mutluyuz” dedi.

Haberin Devamı

Burak Dakak ve Leyla Tanlardan evlilik açıklaması Şu an bile nikah masasına gidebiliriz