Cadde Bülent Ersoy 200 metre kumaşa servet ödedi!

Bülent Ersoy 200 metre kumaşa servet ödedi!

23.03.2022 - 14:52 | Son Güncellenme:

Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden Bülent Ersoy, Nişantaşı'nda modacısı Gülşah Saraçoğlu ile kumaş alışverişine çıktı. Sahne performansının yanı sıra pahalı mücevherleri ve kostümleriyle de dikkat çeken sanatçı, mağazada geçirdiği üç saatlik sürede dudak uçuklatan bir rakamı gözden çıkardı.

Bülent Ersoy 200 metre kumaşa servet ödedi

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir tekstil mağazasında üç saat boyunca kumaş seçti. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu da alışveriş turunda Diva'ya eşlik etti.

Haberin Devamı

"MİSAFİRLERİMİN KARŞISINA EN GÜZEL KIYAFETLERLE ÇIKACAĞIM"
Yaza yaklaştığımız şu günlerde konserleri için kıyafet hazırlığında olduğunu belirten sanatçı, "Saygıdeğer misafirlerimin karşısına en güzel kıyafetlerle çıkmak için kumaş alışverişine geldim" dedi.

Bülent Ersoy 200 metre kumaşa servet ödedi

ÜÇ SAATTE 250 BİN TL!
Alışverişini tamamlayan ve modacısına birçok kıyafet tasarlatmak için 200 metre kumaş satın alan 69 yaşındaki şarkıcının, mağazaya yaklaşık 250 bin TL ödediği öğrenildi.

Sahne kostümlerine verdiği önemle bilinen Bülent Ersoy ve Gülşah Saraçoğlu, mağaza kapısında kendilerini bekleyen lüks minibüsüne binerek, Nişantaşı’ndan ayrıldı.

Bülent Ersoy 200 metre kumaşa servet ödedi

'BENZEMEZ KİMSE BİZE' KRİZİ!
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in Star TV'de sundukları 'Benzemez Kimse Bize' programının yayın ömrü kısa olmuştu. Programın yayından kaldırılmasının ardından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Mustafa Keser, partneri Bülent Ersoy'u suçlamıştı.

Haberin Devamı

Aksaklıkların Ersoy'dan kaynaklı olduğunu belirten Keser, "Programa başlamadan önce sizlerin de izlediğiniz ve gördüğünüz gibi bazı aksaklıkların olabileceğini öngörmüştüm ancak, kendisinden hem yaş hem de sanatça daha büyük birinin yanında daha saygılı olacağını düşünerek programı kabul ettim. Ne yazık ki yanıldım. Hepinizden bunun için özür diliyorum. Yukarıda zikrettiğim aksaklıkların yapımcımız ve kanal yönetiminin hiçbir dahli ve ilgisi yoktur. Bütün aksaklıkları Sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" ifadeleri kullanmıştı.

"ZATEN BENİM PROGRAMIM"
'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Bülent Ersoy ise meslektaşı Mustafa Keser’in programın yanından kaldırılmasıyla ilgili suçlamalarına şu sörlerle cevap vermişti:
"Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı. Ondan rahatsız oldu. Orada bana bir oda hazırlanmış görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu? Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardıysa da hiçbir dirhem sevgi kalmaz."

Bülent Ersoy 200 metre kumaşa servet ödedi