Cadde'Bir kadının gülüşü, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor?'

'Bir kadının gülüşü, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor?'

21.07.2024 - 09:09 | Son Güncellenme:

Hadise, geçtiğimiz gece Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Şarkılarını söylerken dinleyicileri ile sohbet eden popçu, "Bana 'enerjin çok değişmiş, yeni bir aşk mı var' diye soruyorlar" derken; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bir kadının gülüşü, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor

Ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise Açıkgöz, önceki gece ikinci kez Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesindeydi.

Haberin Devamı

Sold out iki konsere imza atan Hadise ikinci konserin açılışında bu kez tamamı taşlardan oluşan, uzun kuyruğu ile göz kamaştıran gri bir tulum tercih ederken; performansının devamında siyah kostümü devam etti.

Bir kadının gülüşü, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor

Züleyha Kuru imzası taşıyan sahne kostümleriyle göz kamaştıran şarkıcı, 'Aşk Kaç Beden Giyer', 'Mesajımı Almıştır O', 'Küçük Bir Yol', 'Hay Hay' gibi hitlerini İstanbul korosu ile birlikte söyleyerek iki saat sahnede kaldı.

Bir kadının gülüşü, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor

"ENERJİME YANSIYAN ŞEY KENDİME OLAN AŞKIM"

Şarkılarını söylerken hayranları ile sohbet de eden Hadise, şöyle konuştu:

Son zamanlarda şu soru geliyor; 'Hadise enerjin çok değişti, bir şey olmuş sana. Yeni bir aşk falan mı var' diye soruyorlar. Bir kadının gülüşü, enerjisi, saçının rengi, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor mesela? Ben bir kaç konserdir şöyle bir şey söylüyorum; ben sekiz, dokuz aydır ilk defa kendimle çok mutlu olduğumu görüyorum. Ve bu sonuca ben kendim vardım, kendimle aşırı huzurluyum, mutluyum. Kendimi çok seviyorum. Ve inanın, evet aşk her zaman kapımı çalabilir ama ben şu an Hadise ile teke tek çok mutluyum. Ve bu, benim enerjime yansıyan şey kendime olan aşkım aslında.

Bir kadının gülüşü, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor

Sanatçının sahne performansını izlemeye gelenler arasında annesi, ablası ve şimdilerde birlikte aynı film projesinde yer aldığı yakın dostu Seda Bakan da vardı.

Haberin Devamı

Bir kadının gülüşü, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor

"HADİSE ÇOK YETENEKLİ VE DOĞAL"

Bakan, şarkıcı ile birlikte yer aldığı projeden, "Bu gün Hadise izleyeceğiz. Hadise o kadar yetenekli ve doğal ki. Herkes şokta ve herkes diyor ki 'Kızım sen ilk defa oyunculuk yapıyorsun. Nasıl bu kadar iyi olabiliyorsun?' Hadise, 'Ben de ne yaptığımı bilmiyorum' diyor ama muhteşem yani, gayet iyi. Bence çok keyif alıyor oyunculuk yaparken şu anda. Her şeyi yürütüyor maşallah. Bir yandan konserler, bir yandan set, bir yandan ezberler; her şeyi hallediyor. Ben ona hep diyordum 'Mutlaka oyunculuk yapmalısın' diye. Kısmet olunca oluyor demek ki" diyerek bahsetti.