Cadde‘Bir kadın mutluluktan ağlayamaz mı?’

‘Bir kadın mutluluktan ağlayamaz mı?’

06.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Bengü, daha önceki bir konserinde ağladığı için eşiyle çıkan boşanma haberlerine, “Bir kadın mutluluktan ağlayamaz mı?” dedi.

‘Bir kadın mutluluktan ağlayamaz mı’

Bengü, bir konserinde ‘Ağla Kalbim’ şarkısını söylerken ağlaması yüzünden eşi Selim Selimoğlu’yla çıkan boşanacakları yönünde haberlere cevap verdi. Fizy platformunda yayınlanan Kaan Ölker’in ‘Popcast’ programına konuk olan sanatçı, “40 bin kişi bir ağızdan şarkımı söylüyor, büyük bir mutluluğun gözyaşıydı onlar. Şuna üzüldüm, bir kadının gözyaşları sadece boşanmada ya da bir evlilik bittiğinde mi olmalı? Bir kadın mutluluktan da ağlamalı. Neden millet olarak buna yoruyoruz?” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Bengü, kadın pop yıldızlarının ‘Şampiyonlar Ligi’ polemiğiyle ilgili, “Bugün Türkiye’de kapısını çalıp giremeyeceğim bir ev olduğunu düşünmüyorum. Zirveyse zirve! Benim Şampiyonlar Ligi’mde Hande Yener, Demet Akalın, Sıla ve Gülşen’i söyleyebilirim. Funda Arar ve Ziynet Sali’yi de çok severim. Benim yoncalarım fazla!” ifadelerini kullandı. İki çocuğunun babası Selim Selimoğlu’yla ilgili Bengü, “Hiç beklemediğim bir anda geldi ve gelişti her şey. Yalnızlığımın ve hayatımın ödülü eşim ve ailem oldu” diye konuştu.