CaddeBetül Demir klip ortasında saç kestirdi! 'Anında kuaföre söyledik'

Betül Demir klip ortasında saç kestirdi! 'Anında kuaföre söyledik'

09.08.2024 - 17:34 | Son Güncellenme:

'Aa' adlı yeni şarkısını geçtiğimiz ay müzikseverlerle buluşturan Betül Demir, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Betül Demir, yeni imajı hakkında konuştu.

Betül Demir klip ortasında saç kestirdi Anında kuaföre söyledik

Bebek'te basın mensuplarıyla sohbet eden Betül Demir, "Ben sık sık geliyorum Bebek'e yürüyüşe ama genelde sabahları çıkıyorum. Bu sabah geç çıktım, sizinle karşılaştık. Saçlarımda bir değişiklik var. Bunun sebebi hep aynı şeylerden olmasını istemediğim için. Yani bir klip çekiyorduk, klibin ortasında saçlarımı kestirmeye karar verdim. Anında kuaföre söyledik, çekim esnasında saçlar kesildi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ARTIK KEMERLERİ SIKTIM"

Sahne kıyafetleri konusunda çarpıcı bir itirafta bulunan şarkıcı, "Ben artık pahalılıktan kaynaklı kemerleri sıktım. Çünkü bazı kıyafetler çok pahalı. Modifiye ettiriyoruz kıyafetleri. Düzenleyip tekrar giyiyorum bazen. Tasarımcı arkadaşlarımızın tasarımları oluyor, bazen onları giyip geri veriyorum. Paylaşmak çok güzel, ben de onlarla paylaşabiliyorum bazen. Öyle geçiriyoruz sahnelerimizdeki kıyafetleri" şeklinde konuştu.

Betül Demir klip ortasında saç kestirdi Anında kuaföre söyledik

"BEN OLSAM KAFALARINI KIRARDIM"

Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava'da kendisini dinlemeye gelen protokol seyircileri konser alanını erken terk edince sinirlenmişti. Konuyla ilgili Betül Demir, "Ajda Hanım kesinlikle haklı. En başta Ajda Pekkan izlemeye gidiyorsunuz. Hâlâ Ajda Pekkan'ı izleyebilmek şansımız. Millet olarak bizler konser adabını bilmiyoruz. Ajda Pekkan'lar bu dünyaya çok az gelir. Ben olsam kafalarını kırardım" diyerek güldü.

Betül Demir klip ortasında saç kestirdi Anında kuaföre söyledik