Cadde Berfu Yenenler'den itiraf! 'Eser'le çoğu kez sahneye küs çıktık'

Berfu Yenenler'den itiraf! 'Eser'le çoğu kez sahneye küs çıktık'

04.06.2024 - 09:44 | Son Güncellenme:

Eşi ve iki çocuğunun babası Eser Yenenler'i de tiye aldığı eğlenceli sosyal medyadan paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Berfu Yenenler, Hülya Avşar'ın programına katıldı. Tescilli güzel, eşiyle birlikte sahneledikleri gösteri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Berfu Yenenlerden itiraf Eserle çoğu kez sahneye küs çıktık

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler (40) ile Miss Turkey 2015 dördüncü güzeli Berfu Yenenler (29), 2019 yılında nikâh masasına oturmuştu. Çift, ilk evlatları Kuzey'i evlendikleri sene kucaklarına almış, 2021'de ise ikinci oğulları Mete dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

"ESER'İN RAHATLIĞI BENİ DELİ EDİYOR"

Beş yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Berfu Yenenler, sanatçı Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Eşi ile 'Çift Terapisi' adlı gösteri sahneleyen ünlü isim, "Evli olmanız, sahne performansınızı etkiliyor mu?" sorusunu yanıtladı.

İş konusunda ben çok disiplinli bir tipim, Eser ise ‘akışına bırak’ modunda. Onun rahatlığı beni arada deli ediyor.

Berfu Yenenlerden itiraf Eserle çoğu kez sahneye küs çıktık

"BEŞ DAKİKA KALA KAVGA ETTİK"

Berfu Yenenler, "Sahneye çoğu kez küs çıktık. Kıbrıs’ta ve Göztepe’de sahneye çıkmamıza beş dakika kala kuliste kavga ettik. Ben bağrış çağrış ağlıyorum, sahneye çıkmayacağız sandılar ama en iyi sergilediğimiz performans da o ikisiydi. O alevli kavgalarımız performansımıza iyi yansıyor demek ki" ifadelerini kullandı.

Berfu Yenenlerden itiraf Eserle çoğu kez sahneye küs çıktık