Cadde Gizem Özdilli: Kim ne yapacak beni?

Gizem Özdilli: Kim ne yapacak beni?

12.12.2022 - 09:00 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda Bir Umut Derneği'nin eğitim zorluğu çeken kız çocuklarına destek için düzenlediği gecede podyuma çıkan ünlü model Gizem Özdilli, evlilikle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıyan Özdilli, gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorulara verdiği cevapla gündem oldu.

Gizem Özdilli: Kim ne yapacak beni

SEÇKİN ŞEVARDAR / MİLLİYET
Geçtiğimiz Haziran ayında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan bilgi ve destekle eğitim zorluğu çeken kız çocuklarına ulaşan Bir Demet Umut Derneği'nin 2023 eğitim yılına destek gecesi gerçekleşmişti. Gecede ünlü modacı Pınar Bent'in gelinlik defilesi de düzenlenmişti. Defilenin açılışını Miss Fashion TV 2021 kraliçesi Dilara Kırmıt, kapanışını ise ünlü model Gizem Özdilli yapmıştı

Haberin Devamı

TAKILAR VE GELİNLİK 1 MİLYON TL'Yİ BULDU!

Gizem Özdilli'nin giydiği gelinlik ve üzerindeki takıların fiyatı 1 milyon TL'yi bulmuştu. Pınar Bent, "Bir Umut Derneği'nin düzenlediği bu geceye ana sponsor olarak katılmak benim için gurur verici. Gizem Özdilli'nin giydiği ve üzerindeki değerli taşlarla süslü bu gelinliği derneğe bağışladım" demişti.

Gizem Özdilli: Kim ne yapacak beni

"İNŞALLAH BU SENE TALİHLİ ÇIKAR"

Defilede son derece şık ve pahalı bir gelinlik giyen Özdilli, "Bu zamana kadar kaç defa gelinlik giydiğimi hatırlamıyorum. İnşallah bu sene bir talihli çıkar da evlenirim. Evlenirken kimseden bu zamana kadar bir şey istemedim. Artık ağırlığımca altın ve mücevher istiyorum. Belki o zaman talihlim çıkar" diye espri yapmıştı.

Haberin Devamı

MAKYAJSIZ GİZEM

Tüm bunların ardından 50 yaşındaki manken Gizem Özdilli, Nişantaşı City's'te objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü isim, makyajsız haliyle dikkat çekti. Dudağındaki yarayla ilgili konuşan model, "Uçuk çıktı. Kaç gün oldu geçmedi" dedi.

27 yıldır modellik yapan Özdilli, "Mesleğime sağlıklı olduğum sürece devam edeceğim. Sağlıklı besleniyorum ve fiziğime çok iyi bakıyorum. Emekli olmaya hiç niyetim yok. Mesleğimi seviyorum" açıklamasını yaptı.

Gizem Özdilli: Kim ne yapacak beni

"BU SAATTEN SONRA OLMAZ"

Hayatında kimse olmadığını söyleyen Gizem Özdilli, evlilik ilgili soruya verdiği; "Hayatımda kimse yok. Daha önce iki kere evlenme teklifi aldım ama olmadı. Bu saatten sonra evlilik olmaz, kim ne yapacak beni" cevabıyla dikkat çekti.

"SONUNDA BEN KAYBETTİM"

Öte yandan önceki aylarda da ilişkileriyle ilgili yaptığı açıklamayla çok konuşulan Özdilli, "Ağız sağlığı bozuksa dişçiye, gıdısı varsa estetikçiye, bakımsızsa manikür pedikürcüye götürdüm. Hepsi janti oldu, ama sonunda ben kaybettim" ifadelerini kullanmıştı.