Cadde 'Ben çocuklarıma yiyecek alamıyorum ama eski kocam dünyayı dolaşıyor!'

'Ben çocuklarıma yiyecek alamıyorum ama eski kocam dünyayı dolaşıyor!'

03.07.2024 - 12:57 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü oyuncu Ioan Gruffudd ile 2007'de dünyaevine giren Alice Evans, 2021'de eşinin kendisine boşanma davası açtığını gazetelerden öğrendiğini açıklamış; ikilinin çekişmeli davası başlamıştı. Bu süreçte servetinin büyük bir kısmını kaybeden Evans, çocuklarına yiyecek alamayacak duruma geldiğini ve şimdilerde yeni nişanlısıyla lüks bir hayat sürdüren eski eşinden nafaka alamadığını söyledi.

Ben çocuklarıma yiyecek alamıyorum ama eski kocam dünyayı dolaşıyor

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
'Fantastic Dörtlü' serisiyle tanınan ünlü aktör Ioan Gruffudd ile 'Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi', '102 Dalmaçyalı' ve 'Kayıp' gibi yapımlarda yer alan Alice Evans, 2007'de dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

Boşanma davaları sonuçlanan ancak nafaka davaları devam eden ikiliden Evans'ın evliyken Gruffudd ile birlikte yaşadıkları evin satışından eline geçen ve yaklaşık 100 bin dolar civarında olduğu tahmin edilen paranın bittiği öğrenilmişti.

Ben çocuklarıma yiyecek alamıyorum ama eski kocam dünyayı dolaşıyor

Bunun ardından ünlü ismin boşandığı 50 yaşındaki kocası, bir süredir birlikte olduğu 31 yaşındaki Bianca Wallace ile nişanlanmıştı.

Ben çocuklarıma yiyecek alamıyorum ama eski kocam dünyayı dolaşıyor

EŞİNDEN NAFAKA ALAMIYOR

DailyMail.com tarafından elde edilen ve 55 yaşındaki Evans'ın avukatları tarafından 1 Temmuz'da dosyalanan yasal belgelere göre; aktris, Gruffudd ile evliliğinden dünyaya gelen iki kızının velayetinin 'yüzde 100 kendisinde olduğunu', ancak buna rağmen eski eşinin ödemesi gereken 3 bin dolarlık nafakayı almadığını belirtti.

Haberin Devamı

'Eve yiyecek almakta zorlandığı' ve eski eşinin nişanlısı ile 'dünyayı dolaşarak lüks bir yaşam sürdürdüğünü' iddia eden Evans'ın belgelerinde, şu ifadeler yer aldı:

Ben çocuklarıma yemek götürmek için mücadele ederken, Ioan jet hızıyla dünyayı dolaşıyor. Hatta kendisine ve pahalı bir yüzük verdiği nişanlısı Bianca'ya Rolex saatler bile aldı. Ioan, 'Bad Boys: Ride or Die' filmi için basın turuna çıkarken, ben Ek Beslenme Yardımı Programı'na alınmak üzereyim.

Ben çocuklarıma yiyecek alamıyorum ama eski kocam dünyayı dolaşıyor

"ÇOCUKLARINI HİÇ ARAMADI"

Ayrıca aktörün çocuklarıyla da görüşmediğini söyleyen Alice, "Ioan 2023 yılının Mayıs ayından bu yana çocuklara telefon etmedi ya da mesajlarına cevap vermedi. Çocuklar belirsizlik içinde kaldılar ve Ioan'ı ne zaman görecekleri ya da görüp göremeyecekleri konusunda kafaları tamamen karışık" şeklinde konuştu.

Ben çocuklarıma yiyecek alamıyorum ama eski kocam dünyayı dolaşıyor

'Korkunç bir mali' sıkıntı içerisinde olduğunu belirten ünlü isim, "Şu anda ayda yaklaşık 300 dolar kazanıyorum. Bu davada önceki avukatlarıma ödeme yapmak için tüm kişisel birikimlerimi tükettim. Şu anda kira ve fatura ödemelerim gecikmiş durumda ve arkadaşlarım çocukların yemek yiyebilmesi için evime market alışverişi ve yemek bırakmaya başladılar. Gıda kuponları ve sosyal yardım için başvuracağım. Ioan ise ayda on binlerce dolar kazanıyor" dedi.

Ben çocuklarıma yiyecek alamıyorum ama eski kocam dünyayı dolaşıyor

"NAFAKA OLMADAN HAYATTA KALAMAYACAK"

Alice Evans'ın avukatı ise "Alice kendisine ve çocuklarına bakamadığı için kamu yardımı başvurusunda bulunuyor. Görünen o ki, bu konudaki duruşma birkaç ay sonra yapılacak ve Alice nafaka almadan hayatta kalamayacak. Ioan, gelir elde etme kabiliyetinin daha yüksek olması ve süregelen lüks yaşam tarzı nedeniyle eş nafakası ödeyebilecek durumda" ifadelerini kullandı.