Dünyüca ünlü Türk modacı Rıfat Özbek, 30 yılı aşkın süredir yaşadığı Londra’dan üç yıl önce Türkiye’ye döndü. Hayatını İstanbul, Bodrum, Çeşme üçgeninde sürdüren Özbek, zaman zaman Londra’daki evine gidip dostlarıyla hasret gideriyor. Geçen hafta Bodrum’da tatil yaparken Londra’dan gelen telefonla yıkılmış. Evine hırsız girdiğini öğrenen Özbek, ilk uçakla Londra’ya gitmiş. Özbek’in evinden bilgisayarı, televizyonu, antika vazo ve şamdanlarının yanında iki de değerli yağlı boya tablosu çalınmış. Geçmiş olsun Rıfat Bey.
KIRK YAŞA SÜRPRİZ PARTİGümüşsuyu’ndaki Topaz Restaurant ve Nişantaşı’ndaki Yunan tavernası Lipsi’nin sahibi Kaya Demirer, önceki gece kırk yaşına girdi. İrem Demirer, eşinin doğum günü şerefine Lipsi’de sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Zeki Ünver, Emre Kütük ve sevgilisi Esra Ergintuğ, Nurettin Hasman, Emre Ergani, Ayşem Saraoğlu, Begüm Kütük, Ayşegül İlsever, Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Sezer Sezin, Sibel Kutman, Güllü Aybar, Gülin - Yücel Özalp, Demirer’i doğum gününde yalnız bırakmayan dostlarıydı.
DR. DRAY İSTANBUL’DAKadınların hep genç ve hep güzel kalmasını sağlamasıyla ünlü Fransız doktor Maurice Dray’i, hem Paris hem de İstanbul sosyetesi çok yakından tanır ve sever. Her dem taze olmak isteyen Türk sosyetesine mensup hanımefendiler, 1990’dan beri Dr. Dray’in, Paris’teki kliniğinin kapısını aşındırıyor. Geçen 20 yılda Türkiye’de geniş bir dost çevresi edinen Dr. Maurice Dray, zaman zaman İstanbul’da tatil yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yine İstanbul’a gelen Dr. Dray’in, yanında bu kez seçkin Fransız dostları da vardı. Dr. Dray İstanbullu dostlarıyla hasret giderdi.