Cadde Bayhan Gürhan yıllar sonra itiraf etti: Hayatımın hatasıydı!

Bayhan Gürhan yıllar sonra itiraf etti: Hayatımın hatasıydı!

30.04.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Özlem Esra Ada’nın sunduğu Pembe Masa’nın bu hafta ki konuğu 2003 yılında düzenlenen 'Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan oldu. Yarışma kariyeri ve özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri Uzman Psikolog Özlem Esra Ada’ya anlattı.

Bayhan Gürhan yıllar sonra itiraf etti: Hayatımın hatasıydı

Bayhan Gürhan, geçtiğimiz günlerde modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk olmuştu.

Haberin Devamı

44 yaşındaki şarkıcıya, yarışma sırasında Armağan Çağlayan’ın “Biz senin hayatında çok önemli bir yerdeyiz“ sözleri hatırlatılmıştı.

"NE OLDUM DEMEMELİ!"

Popstar Bayhan, "Armağan Bey çok değerli bir insan ama ona şunu sormak istiyorum, ben yarışmadayken siz neredeydiniz şimdi neredesiniz? Ne oldum dememeli ne olacağım demeli" açıklaması ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Bayhan Gürhan yıllar sonra itiraf etti: Hayatımın hatasıydı

Şimdilerde TikTok hesabından sık sık canlı yayın açarak izleyicilerine konser veren ve 17 Nisan tarihinde 'Öteki' şarkısını sevenlerinin beğenisine sunan Bayhan, Özlem Esra Ada’nın kanalına konuk oldu.

"BENİM EN BÜYÜK HATAM"

Özlem Esra Ada’nın sorularını yanıtlayan başarılı şarkıcı, bir dönem katıldığı ve çok ses getiren, evlilik programı ile ilgili de konuşan Bayhan "Hayatımın en büyük hatasıydı, o dönem bir dizi çekiyorduk yapımcıların tavsiyesi ile reklam amaçlı gittim, tamamen sahte, tamamen kurgu üzerine bir program. Girdiğim günden sonra kurtulmak için çok uğraştım. Bu da böylece benim en büyük hatam olmuş oldu" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bayhan Gürhan yıllar sonra itiraf etti: Hayatımın hatasıydı

"BİR ARAYA GELMEM ENGELLENDİ"

Yarışmadan çıktıktan sonra albüm tekliflerinin her yerden geldiğini ve herkesin kendisini yönlendirmek istediğini söyleyen Bayhan “ o dönem Sezen hanımla da bir araya geldik proje hazırladık beraber bir şarkı çıkaracaktık, ama sonrasında çalıştığım kişiler ve aracılar bunu engelledi bir daha bir araya gelemedik” sözleri ile dikkat çekti. Sezen Aksu’ya hayranlığını da dile getiren Bayhan, bir araya gelmeyi çok istediğini belirtti.

Bayhan Gürhan yıllar sonra itiraf etti: Hayatımın hatasıydı