Cadde Baba dizisinde İlhan ölüyor mu? İlhan'ı oynayan Hakan Kurtaş diziden ayrılıyor mu?

Baba dizisinde İlhan ölüyor mu? İlhan'ı oynayan Hakan Kurtaş diziden ayrılıyor mu?

05.04.2022 - 21:57 | Son Güncellenme:

Baba dizisi her hafta yeni bölümleri ile salı akşamı ekrana geliyor. Dizide İlhan karakterini canlandıran Hakan Kurtaş ise öne çıkıyor. Yeni bölüm fragmanında ise Kurtaş'ın can verdiği İlhan karakterinin, Servet tarafından inşaat boşluğuna itildiği görüldü. Sevenleri ise İlhan ölüyor mu, diziden ayrılacak mı?' sorularına yanıt arıyor.

Baba dizisinde İlhan ölüyor mu İlhanı oynayan Hakan Kurtaş diziden ayrılıyor mu

Hakan Kurtaş, Baba dizisinde İlhan Karaçam'a hayat veriyor. Dizinin İlhan'ı ise yeni bölüm fragmanında ciddi bir kaza geçiriyor. Görüntülerin ardından İlhan'ın akıbeti merak konusu oldu. Peki, İlhan ölecek mi, yaşıyor mu?

Haberin Devamı

İLHAN ÖLECEK Mİ?

Baba dizisinin 8. yeni bölüm fragmanında, Büşra ile aralarında geçenlerin aile tarafından duyulmasının hemen ardından İlhan ile buluşan Servet, onu inşaat boşluğundan itiyor. Yerde hareketsiz yatarak ekrana yansıyan İlhan Karaçam'a ne olduğu hakkında henüz detay bulunmuyor. İlhan'ın, ekrana gelen bölümde hastanede yoğun bakımda olduğu görülüyor.

HAKAN KURTAŞ KİMDİR?

Kurtaş, 7 Eylül 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Lise hayatını Bursa Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Kurtaş'ın annesi resim öğretmeni, babası çocuk doktorudur.

Oyuncunun kendisinden küçük 2 erkek kardeşi vardır. Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynadı. Karikatürler çizip müzikle uğraşıyor. Bir dönem Leman, Uykusuz mizah ve karikatür dergilerinde karikatürleri yayınlanmıştır.

Haberin Devamı

Kurtaş, 2010 yılında DOT Tiyatrosunun Punk Rock oyununda yer alır. Daha sonra Ezel dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakterini canlandırmıştır. 2011-2012 yıllarında Bir Çocuk Sevdim dizisinde "Sinan Harmangil" rolüyle asıl çıkışını yapmıştır. 2012 yılında Vücut filminde başından trajik olaylar geçen "İzzet Gündoğdu" karakterini canlandırmıştır. Yine 2012 yılında DOT tiyatrosunun oyunu Beautiful Burnout/Süpernova'da bir boksörü canlandırmıştır. Rolüne hazırlanmak için uzun süre boks eğitimi almıştır. Meşakkat ve Karısı kısa filminde oynamıştır, bu film Akbank 9. Kısa Film Festivali'nde 'Kurmaca Kısa Filmler' kategorisinde yarışmıştır. 2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Efe Tunçer ile birlikte Bir Aralık adlı müzik grubu kurmuşlardır. Kurtaş bu müzik grubunda hem söz yazıp beste yapıyor, hem de gitar çalıp şarkı söylüyor.