CaddeAyşegül Aldinç: Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum!

Ayşegül Aldinç: Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum!

10.09.2024 - 15:49 | Son Güncellenme:

Müzik kariyerine 1978 yılında doldurduğu 45'lik plakla adım atan, ilk solo albümünü 1988'de çıkaran Ayşegül Aldinç; günün birinde sektörle ilgili bir kitap yazıp, kendisini engelleyenleri ifşa edeceğini söyledi: Bunları yazabildiğim zaman onlar da rahatsız olacak...

Ayşegül Aldinç: Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum

Ayşegül Aldinç, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Müzik sektörüyle ilgili konuşan sanatçı, "Sürekli görüştüğüm biri yok ve birbirinin rutininde olmak başka bir şey. Birbirinin insanı olmak da bambaşka bir şey. Tabii ki çalıştığım insanlar; Sezen (Aksu), onlar bambaşka. Bana armağan ettiği şarkı da çok değerlidir. Çok fazla insan var evet, iyi insanlar da karşımıza çıkmaya devam etse keşke" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"EN BÜYÜK MUTLULUĞUM ANNEMLE OLMAK"

Annesi Süheyla Aldinç'in hayatındaki yerine vurgu yapan Ayşegül Aldinç, "En büyük mutluluğum ve hüznüm aynı zamanda tabii, annemle olmak. Onunla ne kadar olabilsem benim için çok büyük bir kazanç" şeklinde konuştu.

Ayşegül Aldinç: Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum

"İÇİMDE TUTARAK GİTMEK İSTEMİYORUM"

Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum. Bunların kimler olduğunu da biliyorum. Günün birinde hayatımla, sektörle ilgili bir kitap yazdığımda onların isimlerini değiştirebilirim de. İçimde tutarak da bu dünyadan gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü onlar yaparken 'engelledim' diye çok mutlulardı. Ben bunları yazabildiğim zaman, ne günse o gün, birileri de rahatsız olsun. O sıralarda ben de rahatsız olmuştum çünkü.

Ayşegül Aldinç: Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum

"İLAHİ ADALET ÇALIŞIYOR"

"Sana yapılandan sonra içine su serpecek şeyler görebildin mi? 'Yaptı ama ilahi adaletle o da bunu gördü' dedin mi?" sorusuna 66 yaşındaki şarkıcı, "Kinci değilim ama bazen gördüğüm duyduğum zaman bu noktaya gelebiliyorum. 'İlahi adalet çalışıyor' dedim ve görebildim" yanıtını verdi.

Ayşegül Aldinç: Kıskanıldığımı ve engellendiğimi biliyorum

Yazarlar