İstanbul’un tarih kokan semtlerinden Kandilli’de hayata geçecek yeni konut projesi için renkli bir davet düzenlendi.
Tarihi, denizi, yalıları, sokakları ve lezzetleriyle İstanbul’un kendini koruyabilen nadir semtlerinden Kandilli, Nef Kandilli’ye ev sahipliği yapacak. Luxury Living’in projesinin tanıtımı, önceki gün Bebeköy Tavşan Ahırı’nda gerçekleşti.
TravelModus’un kurucusu ve seyahat danışmanı Özlem Avcıoğlu’nun sunum yaptığı organizasyona, iş ve cemiyet hayatından çok sayıda seçkin sima katıldı. Davetin ev sahipliğiniyse Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve eşi Emine Timur üstlendi.Emre Arolat tarafından tasarlanan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu Nef Kandilli, 406 konuttan oluşuyor.
Devlet nişanı verildi
Tekfen Holding Kurucu Onursal Başkanı Ali Nihat Gökyiğit, Türkiye ve Japonya arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine yaptığı katkılar nedeniyle Japonya Devlet Nişanı’na layık görüldü. ‘Altın Işıklar, Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı’yla onurlandırılan işadamı, Japonya İstanbul Başkonsolosluğu’nda düzenlenen davette, Başkonsolos Norio Ehara ile bir araya geldi. Gökyiğit, “Japon kültürüyle 25 yıl önce tanıştım. Mutluluğumu ve minnettarlığımı ifade edecek kelime bulamıyorum” dedi. Sanatçı Yosuke Irie, geleneksel enstrüman ‘shakuhachi’ ile bir dinleti sundu.
Çocuklara destek
ARMED Güvenlik Şirketi’nin sahibi İbrahim Yılmaz, yeni bir sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Yılmaz, arkadaşlarıyla kurduğu ‘C Majör İş’ten Sesler Korosu’yla, işitme engelli çocukların erken dönem eğitiminin önemine vurgu yapmak amacıyla ‘O Ses Türkiye’ özel yardım gecesine katıldı.
Karnaval gibi kutlama
Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, yeni yaşını evinde verdiği görkemli bir partiyle kutladı. İşleri nedeniyle bir süredir yurtdışında olan işadamını, kalabalık arkadaş grubu yalnız bırakmadı. Danna Leese’nin sesiyle renk kattığı gecede, sanatçıya Odulonline Grubu dansçıları eşlik etti. 60 yaşına giren Hitay’ın doğum günü partisi, geç saatlere kadar sürdü.
Gastronomik deneyim
Alancha Restaurant’ın kurucusu Şef Kemal Demirasal, bir geceliğine konuk şef olarak Alancha mutfağını yönetti. Lezzetli olduğu kadar ilginç sunumlarıyla da konuklarını ağırlayan şef, gastronomik bir deneyim yaşattı. Menüde bulunan et tartar bonfile, balık çorbası, kuzu sırt ve balkabaklı cheesecake tam not aldı.