Cadde'Arka Sokaklar'a dönecek mi? Yüsra Geyik'ten açıklama

'Arka Sokaklar'a dönecek mi? Yüsra Geyik'ten açıklama

14.08.2024 - 17:35 | Son Güncellenme:

'Arka Sokaklar'da 'Zeliha Çoban' karakteriyle yıldızı parlayan, şimdilerde yine bir Kanal D dizisi olan 'Taş Kağıt Makas'ta 'Rüya Emirkıran' rolünü canlandıran Yüsra Geyik, 19’uncu sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan fenomen yapım hakkında konuştu.

Arka Sokaklara dönecek mi Yüsra Geyikten açıklama

Yüsra Geyik, önceki gece Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, "Tekrar Arka Sokaklar dizisine dönecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Haberin Devamı

"MAŞALLAHI VAR"

Sürekli bu haber çıkıyor ama neden çıkıyor bilmiyorum. Arka Sokaklar kendini ispat etmiş bir dizi. Hiçbir şey olmaz, maşallahı var. Ben de 15 sezon çalıştım. Herkes 'Ne zaman dönüyorsun?' diyor, aramızda böyle bir geyik dönüyor ara ara. Oynadığım bir bizi var, o yüzden şu an imkansız.

Arka Sokaklara dönecek mi Yüsra Geyikten açıklama

EFSANE DİZİ, EFSANE KADRO

Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, 19’uncu sezonuyla ekranlarda olacak Arka Sokaklar'ın yeni sezon çekimleri yakında başlayacak. Sevilen yapımda; Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu ve Özlem Çınar gibi isimler yer alıyor.

Arka Sokaklara dönecek mi Yüsra Geyikten açıklama

"SÜREKLİ EĞİTİM ALIYORUM"

Yatırım yapmadığını dile getiren 34 yaşındaki güzel, "Sürekli bir gelişim içerisinde olabiliyoruz. Sürekli eğitim almayı tercih ediyorum ve yatırımlarımı kendime yapıyorum" şeklinde konuştu.

Arka Sokaklara dönecek mi Yüsra Geyikten açıklama