Cadde‘Arka Sokaklar’ ateş ediyor

‘Arka Sokaklar’ ateş ediyor

02.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

‘Arka Sokaklar’ın, 19’uncu sezon tanıtım filmi gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları, “19’uncu sezon bomba gibi olacak”yorumunda bulundu.

Türk dizileri deyince ilk akla gelen ve efsaneler arasında yer alan ‘Arka Sokaklar’, 19’uncu sezonuyla Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanıyor. İzleyicinin de merakla beklediği projeden yeni bir tanıtım filmi geldi. Aksiyon sahneleri ve hızlı kamera teknikleriyle dikkat çeken fragman, birçok yeniliğin de işaret fişeğini ateşledi. Başarılı rejisör Orhan Oğuz’dan bayrağı devralan Baran Özçaylan, tıpkı tanıtım filmlerinde olduğu gibi yeni bölümlerde de seyirciyi şaşırtmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

‘Arka Sokaklar’ın ikinci tanıtım filmi, İstanbul Kartal’da çekildi. Hareketli sahneleriyle ilgi gören filmin çekimlerinde özel kameralar ve özel efektler kullanıldı. Yüksek hızda ve kalitede kamera tekniklerine yer verilen fragman, yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, “Tarihin en iyi sezonu geliyor” yorumunda hemfikir olurken “19’uncu sezon bomba gibi olacak” değerlendirmeleri yapıldı. Yapım, cuma akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

‘Arka Sokaklar’ın Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar
ve Burak Satıbol’dan oluşan kadrosu göz doldurdu.