CaddeAnne babasının 27 yıllık evliliği bitmişti! Can Aslantuğ'dan açıklama

Anne babasının 27 yıllık evliliği bitmişti! Can Aslantuğ'dan açıklama

03.08.2024 - 08:41 | Son Güncellenme:

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz yıl beklenmedik bir karar ile 27 yıllık evliliklerini bitirmişti. Çiftin oğulları Can Aslantuğ, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aslantuğ, anne ve babasının ayrılık süreci hakkında ilk kez konuştu.

Anne babasının 27 yıllık evliliği bitmişti Can Aslantuğdan açıklama

1996 yılında nikâh masasına oturan ve ünlüler dünyasında 'örnek çift' olarak gösterilen Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ, geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

Birlikteliklerini anlaşmalı olarak sonlandırma kararı alan oyuncular, Beykoz Adliyesi’ne el ele gelirken, 27 yıllık evlilik 10 dakikalık duruşma sonunda bitmişti.

"FİKİR ALIYORUM"

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can Aslantuğ, Nişantaşı'nda bir AVM çıkışı görüntülendi.

Projelerinden bahseden oyuncu, "Televizyon işi değil. İçime sinen bir şey. Ama tam belli değil. Projeler gelince annem ve babamdan fikir alıyorum" dedi.

'BİRBİRLERİNE ÇOK DEĞER VERİYORLAR'

Anne-babasının 27 yıllık evliliğini bitirmesine Aslantuğ, "Bu süreç sizi nasıl etkiledi?" sorusuna, "Birinci önceliğim ikisinin gününde sonunda mutlu olması. İlk günden beri ikisin de yanında oldum. Dertler ve sıkıntılarını arkadaş gibi dinlemekte gayret ettim. Birbirlerine çok değer veriyorlar" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

DÖVMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Piyano dövmesiyle dikkat çeken oyuncu, "Uzun süre piyano çaldığım için arkadaşım yaptı" diye konuştu.

Anne babasının 27 yıllık evliliği bitmişti Can Aslantuğdan açıklama

Yazarlar