CaddeAngelina Jolie ile Brad Pitt'e kötü haber! Oğulları hastanelik oldu

Angelina Jolie ile Brad Pitt'e kötü haber! Oğulları hastanelik oldu

31.07.2024 - 08:11 | Son Güncellenme:

2016'da yollarını ayıran Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin evlatlık oğlu Pax, Los Angeles'ta elektrikli bisikletiyle geçirdiği kazanın ardından hastanelik oldu. TMZ, Pax'in sağlık durumuyla ilgili bilgileri aktardı.

Angelina Jolie ile Brad Pitte kötü haber Oğulları hastanelik oldu

Bir zamanlar dünyanın en gözde çifti olan Angelina Jolie ile Brad Pitt'in 2005’te başlayan aşkı, 2016’da olaylı bir şekilde sona ermişti. Jolie, uçak yolculuğu yaptıkları sırada Pitt’in kendisine ve yanlarında bulunan çocuklarından birine şiddet uyguladığını öne sürmüştü.

Haberin Devamı

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında üçü evlatlık, üçü biyolojik altı çocukları bulunan Angelina Jolie-Brad Pitt ikilisi kötü bir haber aldı.

Angelina Jolie ile Brad Pitte kötü haber Oğulları hastanelik oldu

ELEKTRİKLİ BİSİKLETİYLE KAZA YAPTI

Çiftin 20 yaşındaki evlatlık oğlu Pax'in hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Genç adamın Los Angeles'ta elektrikli bisikletini sürerken bir araca arkadan çarparak yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, baş ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Pax'in kask takmadığını açıkladı. Pax'in, Los Feliz Bulvarı'nda arabasıyla giderken, yoğun trafik saatlerinde genellikle kalabalık olan caddeye çıktığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Angelina Jolie ile Brad Pitte kötü haber Oğulları hastanelik oldu

DURUMU STABİL

TMZ'ye konuşan kaynaklar; ünlü çiftin oğlunun hastaneye kaldırılmasının ardından durumunun stabil olduğunu söyledi ancak yaralarının ne boyutta olduğu ise henüz belli değil.