Cadde Amerika'dan dönen oyuncu Didem Uzel: Türkiye'yi seviyorum!

Amerika'dan dönen oyuncu Didem Uzel: Türkiye'yi seviyorum!

27.06.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

'İntikam', 'Doktorlar' ve 'Düriye'nin Güğümleri' adlı yapımlarda rol alan Didem Uzel, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Uzun süre Amerika'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönüş yapan oyuncu, tatil planı hakkında konuştu.

Amerikadan dönen oyuncu Didem Uzel: Türkiyeyi seviyorum

Dokuz yıl aradan sonra 'Arka Sokaklar' dizisiyle ekranlara geri dönen Didem Uzel, sosyal medyada oğlunu paylaşmama kararı almıştı.

Haberin Devamı

"ARTIK OĞLUMU SOSYAL MEDYADAN UZAK TUTUYORUM"

Bir dönem sosyal medyada fenomen haline gelen oğlu Leo Aslan'la ilgili artık paylaşım yapmama kararı aldığını söyleyen oyuncu, "Oğlum biraz büyüdüğü ve sosyal medyadan dolayı endişelerim olduğu için artık oralardan uzak tutuyorum" demişti.

"KORUMAM LAZIM"

"Dünyanın genelinde çocuk kaçırmaları ve pedefoli çok var. Çocuğunuzun kimliğini açığa çıkarmak hiç doğru değil. Gerçi artık Aslan çok tanınan ve bilinen bir çocuk oldu, yine de onu bu durumlardan korumam lazım" diyen oyuncu, şöyle devam etmişti:

Bugünkü aklım olsa kesinlikle Aslan'ın tek bir kare fotoğrafını paylaşmaz ve yüzünü göstermezdim. Bizim haberimiz yoktu, fanları olmuş. Oğlum adına sonra kullanması için bir hesap açmışım ama çalışan hesap değil, iki fotoğrafı ile duruyor.

"İKİ DİZİ GÖRÜŞMEM VAR"

Didem Uzel, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Tatile çıkacağını belirten oyuncu, "İki dizi görüşmem var. Olursa tatil yarıda kalacak" dedi.

Haberin Devamı

Yaz planından bahseden Uzel, "Bu sene yurt dışına gideceğim. Geçtiğimiz sene spontane tatil yapmıştık Yunan Adası'nda. Sevmiştik orayı. Bu sene de üç hafta orada kalacağız" şeklinde konuştu.

Amerikadan dönen oyuncu Didem Uzel: Türkiyeyi seviyorum

"AMERİKA'YA DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

2012'de iş insanı Selim Sarı ile dünyaevine girerek Amerika'ya yerleşen, 2016'da oğlu Leo Aslan'ı kucağına alan, geçtiğimiz yıllarda ise Türkiye'ye dönüş yapan oyuncu, "Yeniden Amerika'ya dönmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna, "İstediğim zaman gidebiliriz ama Amerika'daki evi kapattık. Aslan'ın okulu iyi, ben işlerimi oturturdum. Dönmeyi düşünmüyorum. Selim işleri için gidip geliyor. Ben Türkiye'yi seviyorum" yanıtını verdi.