CaddeAlaca Konağı'nın hanımı ortaya çıktı! Ege Kökenli hanımağa olmaya geliyor

Alaca Konağı'nın hanımı ortaya çıktı! Ege Kökenli hanımağa olmaya geliyor

04.09.2024 - 14:46 | Son Güncellenme:

Küçük yaşlardan beri kamera önünde olan güzel oyuncu Ege Kökenli, 'Güzel Aşklar Diyarı'nda Alaca Konağı’nın hanımı olarak karşımıza çıkacak. Dizide canlandıracağı ‘Hanzade’yi 'hükümet gibi kadın' olarak tanımlayan Kökenli, hanımağa rolüyle aile işlerinde söz sahibi olacak.

Kanal D’de yayınlanacak Güzel Aşklar Diyarı; senaryosu, mekanları, güçlü rejisi ve oyuncu kadrosuyla göz kamaştırıyor. Mahsun Kırmızıgül imzalı dizide ailenin reisi rolündeki Hâkim Alaca’nın (Halil Ergün) genç ve güzel eşini başarılı oyuncu Ege Kökenli canlandıracak.

Haberin Devamı

AKILLI VE GÜÇLÜ

Enerjisi, yeteneği ve güzelliğiyle televizyon dünyasının aranan isimleri arasında yer alan Kökenli, Hanzade karakterini, “Kendinden çok emin, ne istediğini çok iyi bilen, akıllı ve güçlü bir kadın. Hükümet gibi kadın” olarak nitelendirdi.

"PAMUK GİBİ BİR İNSAN"

Kökenli, duayen sanatçı Halil Ergün ile oynamanın kendisi için büyük bir şans olduğunu belirterek, "Senelerin tecrübesi, ustamız Halil abi ile olmak beni çok mutlu ediyor. Kendisi de pamuk gibi bir insan" dedi.

Alaca Konağının hanımı ortaya çıktı Ege Kökenli hanımağa olmaya geliyor

"BÜYÜSÜ İZLEYİCİYE GEÇECEK"

Kapadokya’nın eşsiz doğası olan büyülü bir bölge olduğunu ve bu büyünün izleyiciye geçeceğini kaydeden Kökenli, dizinin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ile ilgili de “Mahsun Hoca ile çalışması çok keyifli. Çok güzel gözü ve sinematografisi var. O yüzden başarılı bir iş olacağına inanıyorum.” değerlendirmesini yaptı.

Alaca Konağının hanımı ortaya çıktı Ege Kökenli hanımağa olmaya geliyor

Haberin Devamı

HER KARAKTER MERAK UYANDIRACAK

Kökenli, Güzel Aşklar Diyarı’nın son zamanlarda okuduğu en iyi senaryo olduğunu vurgulayarak “Bu hikâye nereye gidecek diye heyecanlandığım bir proje oldu. Bir de hikâye çok girift. Her karakter seyircide merak uyandıracak. Ben seyirci gözüyle baktığımda bunu hissettim" şeklinde konuştu.

Alaca Konağının hanımı ortaya çıktı Ege Kökenli hanımağa olmaya geliyor

ÇEKİMLER KAPADOKYA’DA

Çekimleri Kapadokya’da süren Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ege Kökenli’nin yanı sıra Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Alaca Konağının hanımı ortaya çıktı Ege Kökenli hanımağa olmaya geliyor

Güzel Aşklar Diyarı dizisi, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Yazarlar