CaddeAkın Akınözü'nden günler sonra paylaşım: Annem arkasında çok güzel bir aile bırakmış

Akın Akınözü'nden günler sonra paylaşım: Annem arkasında çok güzel bir aile bırakmış

26.07.2024 - 18:21 | Son Güncellenme:

Oyuncu Akın Akınözü, kendi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü, bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. Akın Akınözü annesi Özlem Akınözü son yolculuğuna uğurladı. Ünlü oyuncu günler sonra Instagram hesabından paylaşım yaptı.

Akın Akınözünden günler sonra paylaşım: Annem arkasında çok güzel bir aile bırakmış

'Sensiz Olmuyor', 'Karagül' ve 'Deliha 2' gibi projelerde rol alan, oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü (60), uzun süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü. Annesinin vefatından sonra paylaşım yapan Akın Akınözü, "Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim... Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak. Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz 'ÖZLEM...' Oğlun." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Akın Akınözünden günler sonra paylaşım: Annem arkasında çok güzel bir aile bırakmış

Özlem Akınözü, 20 Temmuz'da hayatını kaybetti.

Akınözü'nü bu acı gününde oyuncu dostları yalnız bırakmamıştı. Usta oyuncu Süreyya Arın'ın kızı olan ve 13 Ekim 1964 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Özlem Akınözü, Vadistanbul Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedilmişti.

HANDE ERÇEL YALNIZ BIRAKMAMIŞTI

Hande Erçel annesini kaybeden meslektaşı Akın Akınözü'nü hiç tanımamasına rağmen cenazede yalnız bırakmamıştı. Kendi annesi Aylin Erçel'i aynı sebeple kaybeden Erçel'in bu hareketi sosyal medyada büyük takdir toplamıştı. Ünlü oyuncunun ağlamamak için kendini sıktığı ve zor anlar geçirdiği de dikkatlerden kaçmamıştı.

 

ÜNLÜ OYUNCUDAN GÜNLER SONRA PAYLAŞIM

Haberin Devamı

Annesini kaybetmesinin ardından Akınözü sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Akınözü yaptığı paylaşımda, "Biricik annem Özlem Akınözü'nü sonsuzluğa uğurlarken, bizleri yalnız bırakmayarak gerek yakından, gerek uzaktan acımızı paylaşan tüm sevenlerimiz gösterdi ki; annem arkasında çok güzel bir aile bırakmış... Annemin gözünü arkada bırakmadığınız ve onun huzurla uyumasını sağladığınız için hepinize çok teşekkürler... İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Akın Akınözünden günler sonra paylaşım: Annem arkasında çok güzel bir aile bırakmış