CaddeAilecek tatil keyfi! Aras, yüzücülere taş çıkarttı

Ailecek tatil keyfi! Aras, yüzücülere taş çıkarttı

12.08.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve eski manken İpek Tanrıyar, 2019 yılında Murat Evler ile nikâh masasına oturmuş, Haziran 2020'de oğlu Aras'ı dünyaya getirmişti. Oyuncu önceki gün Bodrum'da bulunan bir otelde görüntülendi.

Ailecek tatil keyfi Aras, yüzücülere taş çıkarttı

Oyuncu ve eski manken İpek Tanrıyar, 2019 yılında Murat Evler ile nikah masasına oturmuş, Haziran 2020’de oğlu Aras’ı dünyaya getirmişti.

Haberin Devamı

İpek Tanrıyar, "Anne olduktan sonra bütün büyük sözlerimi yuttum. Daha da duygusallaştım. Uykularım azaldı, hayatım değişti" demişti.

TATİL KEYFİ!

Oyuncu ve eski manken İpek Tanrıyar, eşi Murat Evler ve oğulları Aras ile Bodrum'a tatile gitti. Mutlu ailenin keyifli anları objektiflere yansıdı.

YÜZME YETENEĞİ GÖZ DOLDURDU

Eşi Murat Evler ve oğlu Aras ile denize giren İpek Tanrıyar'ın keyfi yerindeydi. Oğlu Aras ile oyunlar oynayan oyuncunun mutlu halleri objektiflere yansıdı. 4 yaşındaki Aras yüzme yeteneği ile profesyonel yüzücülere taş çıkarttı.

Ailecek tatil keyfi Aras, yüzücülere taş çıkarttı

"DENİZDEN ÇIKAMIYORUM ONUN SAYESİNDE"

43 yaşındaki İpek Tanrıyar ise yıllara meydan okuyan fit hali ile dikkat çekti.

Gazetecilerin ayaküstü sorularını da yanıtlayan ünlü isim "Ailecek tatildeyiz, eşim Murat kaptanlık için ehliyet aldı, buraya teknemizle geldik, yorucu ama zevkli bir yolculuktu. Aras, denizi ve yüzmeyi çok seviyor, denizden çıkamıyorum onun sayesinde." dedi. 

Haberin Devamı

Ailecek tatil keyfi Aras, yüzücülere taş çıkarttı