Cadde Adriana Lima üçüncü kez anne oldu! İşte oğlunun adı

Adriana Lima üçüncü kez anne oldu! İşte oğlunun adı

06.09.2022 - 07:52 | Son Güncellenme:

Yaklaşık bir yıldır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Adriana Lima, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Hamile stliliyle gündemden düşmeyen 41 yaşındaki Lima'nın bir oğlu oldu. 2016 yılında boşandığı eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan ünlü model, bebeğine verdiği ismi de açıkladı.

Adriana Lima üçüncü kez anne oldu İşte oğlunun adı

Victoria's Secret" podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen ve son defilesinde gözyaşları içinde seyircilerine veda eden Adriana Lima, yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz şubat ayında bebek müjdesini sosyal medya hesabından duyuran model,  paylaşımında makyajsız haliyle elindeki hamilelik testini kameraya göstermişti. Testte ise "hamile" kelimesi görülmüştü.

Haberin Devamı

BEBEĞİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Lima ile Lemmers cinsiyet partisi düzenlemişti. Çocukları Valentina, Sienna ve sevgilisi ile kamera karşısına geçen Adriana Lima, o anlarda çekilen videoyu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Paylaşımda erkek bebeklerinin olacağını öğrenen ünlü çiftin mutluluğu, objektiflere böyle yansımıştı. Adriana Lima'nın gönderisine, hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmıştı.

Adriana Lima üçüncü kez anne oldu İşte oğlunun adı

BÜYÜYEN KARNINA RAĞMEN KASLARINI KAYBETMEDİ

Adriana Lima, sonraki günlerde ise Alexander Wang'ın defilesinde yürümüştü. Model, uzun çizmelerle tamamladığı siyah bir tasarımı tanıtmıştı. Ünlü isim, karın kısmı açık olan kıyafetle giderek büyüyen karnını da gözler önüne sermişti. Lima'nın görüntüsündeki dikkat çeken bir ayrıntı da, hamileliğine rağmen kaybetmediği karın kasları olmuştu. Formunu korumak için yıllardır spor yapan Lima'nın, bu süreçte bile karın kaslarının bozulmadığı görülmüş; yıldızın kasları sosyal medyayı sallamıştı.

Haberin Devamı

Sonrasında Cannes Film Festivali'nde de boy gösteren Lima hardal rengi elbisesiyle kırmızı halıda yürümüştü. Lima'ya yapımcı sevgilisi Andre Lemmers eşlik etmişti. Üçüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Lima'nın karın kasları dikkat çekmişti.

KENDİSİNİN ÜÇÜNCÜ LEMMERS'IN İLK ÇOCUĞU

Andre Lemmers ile mutlu birlikteliği devam eden 41 yaşındaki Adriana Lima, üçüncü kez anne oldu. Instagram hesabından bebeğinin tek gözünün göründüğü bu kareyi yayınlayan Lima, oğlunun 29 Ağustos'ta dünyaya geldiğini belirtti.

"DÜNYAMIZA HOŞ GELDİN"

Bebeğine 'Cyan Lima Lemmers' adını verdiğini açıklayan Adriana Lima, gönderisinde "Dünyamıza hoş geldin" ifadelerine yer verdi. Bebeğinin adı konusunda açıklama yapan ünlü model, isim olarak seçtikleri Cyan'ın; görünen ışık spektrumunda yeşil ile mavi arasında bir renk olduğunu yazdı. Cyan'ın aynı zamanda Maldivler ve Bora Bora adalarındaki denizin rengi olduğunu belirtip sonra da "Cyan şimdi bizim en sevdiğimiz renk. Oğlumuzun gözlerinin rengi" ifadelerini kullandı.

Adriana Lima üçüncü kez anne oldu İşte oğlunun adı

Öte yandan Adriana Lima ile Andre Lemmers'ın oğullarına koydukları bu ismin yani Cyan'ın camgöbeği rengi anlamına gelİyor. People Dergisi'nde yer alan habere göre; Lima ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

İKİ ÇOCUK ANNESİ

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Lima'nın, 2009'da nikah masasına oturduğu Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı oldu. Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in kendisini aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı.

Adriana Lima üçüncü kez anne oldu İşte oğlunun adı