CaddeAdele yeni yaşını böyle kutladı

Adele yeni yaşını böyle kutladı

06.05.2021 - 13:10 | Son Güncellenme:

Grammy ödüllü şarkıcı Adele, 33 yaşına girdiği doğum gününde yeni fotoğraflarını paylaştı. Ünlü şarkıcının uzun zaman sonra yaptığı paylaşım, altı yıldır beklenen yeni albümünün işareti olarak algılandı.

Adele yeni yaşını böyle kutladı

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, dün 33 yaşına girdi. Grammy ödüllü şarkıcı, doğum gününde yeni fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Pek çok hayranı, Adele’e beğeni mesajları yağdırdı. Takipçileri arasında yer alan Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown da “Seni seviyorum. Hepsi bu” mesajını gönderdi.

Adele yeni yaşını böyle kutladı

Haberin Devamı

"LÜTFEN YENİ ALBÜM ÇIKAR"

Binlerce sosyal medya kullanıcısı Adele’in ocak ayından bu yana yaptığı ilk paylaşımın yeni albümünün habercisi olduğu yorumunu yaptı. 2015 yılında çıkardığı ve Yılın Albümü, Yılın Şarkısı, Yılın Kaydı kategorilerinde Grammy ödülleri getiren ‘25’ adlı albümünden bu yana yeni bir albüm çıkarmayan ünlü şarkıcıya “Lütfen yeni albüm çıkar” benzeri yorumlar yapıldı. 

Adele, ocak ayında katıldığı Saturday Night Live programında "Albümüm henüz bitmedi ve hızlı hareket etmek konusunda endişeliyim" diyerek hayranlarının albüm için bir süre daha bekleyeceği mesajını vermişti.

Adele yeni yaşını böyle kutladı