CaddeDavetlilerden ilginç istek! Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi ortaya çıktı

Davetlilerden ilginç istek! Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya'nın düğün davetiyesi ortaya çıktı

03.09.2024 - 09:31 | Son Güncellenme:

Daha önce üç evlilik yapan ve bu evliliklerinden dört kızı bulunan Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya ile nikâh masasına oturacak. Çiftin, 4 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleşecek düğünlerinin davetiyesi sosyal medyada gündem oldu.

Davetlilerden ilginç istek Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkayanın düğün davetiyesi ortaya çıktı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Uzun zamandır yaşadıkları ilişkiyle magazin gündemine konu olan çift, yarın nikâh masasına oturacak.

MARMARİS İPTAL

5 Eylül'de nikah masasına oturacakları söylenen çiftin, düğünlerinin de Marmaris'teki Söğüt Manzara Restoran'da yapılacağı iddia edilmişti. Ancak Altunkaya'nın isteğine göre düğün tarihi ve mekanı değişti. Ilıcalı ve Altunkaya, 4 Eylül'de Esma Sultan Yalısı'nda nikâh masasına oturacak.

"HABERİMİ YAPMAKTAN VAZGEÇİN"

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi hakkında geçtiğimiz günlerde 'hamile' olduğuna dair haberler çıkmıştı. Ayça Çağla Altunkaya, Gazete Magazin'e yaptığı açıklamada hamilelik iddiasını yalanladı ve şu ifadeleri kullandı: Her iki ayda bir benim hamilelik haberimi yapmaktan vazgeçin.

Haberin Devamı

DİKKAT ÇEKEN NOT!

Evlenmek için gün sayan çiftin düğün davetiyesi de ortaya çıktı. Siyah bir davetiye tasarlatan çift, davetlilerden gecede sosyal medya kullanmamalarını rica etti.

4 Eylül Çarşamba akşamı Esma Sultan Yalısı'nda nikah masasına oturacak çift, davetlilere, "Lütfen, sosyal medya olmasın." diye not düştü.

Davetlilerden ilginç istek Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkayanın düğün davetiyesi ortaya çıktı

Yazarlar