Cadde14 yıl sonra ‘Annem Ankara’ tesadüfü

14 yıl sonra ‘Annem Ankara’ tesadüfü

25.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Annem Ankara’ için Türkiye’ye dönen Mehmet Günsür, farklı bir baba karakteriyle ters köşe yapacak

14 yıl sonra ‘Annem Ankara’ tesadüfü

Uzun süredir İtalya’da yaşayan Mehmet Günsür, ara verdiği televizyon ekranına ‘Annem Ankara’ dizisiyle geri dönüyor. Kanal D’nin yeni sezonda yayın hayatına başlayacak iddialı projesi için Türkiye’ye gelen oyuncu, Bergüzar Korel’in canlandırdığı Zuhal’in eşi Hasan’a hayat verecek. Gerçek hayatta Maya, Ali ve Chloe adında üç çocuğu bulunan Günsür, farklı bir baba karakteriyle izleyici karşısına çıkarak ters köşe yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Kariyerinde önemli bir yere sahip olan 2010 yapımı ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ filminin çekimlerinin de yapıldığı Ankara’nın sembolik mekânlarına 14 yıl sonra yeni projesi için geri dönen oyuncu, hayranlarına nostalji yaşatacak. Başak Angigün’ün gerçek bir hayat hikâyesinden esinlenerek kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Faruk Teber’in oturduğu BKM imzalı ‘Annem Ankara’, Kanal D izleyicisini 90’larda yolculuğa çıkaracak.

10 yıllık aranın ardından ‘Annem Ankara’ dizisiyle televizyon ekranına dönen Mehmet Günsür, ilk kez partner olduğu Bergüzar Korel ile başrolü paylaşacak.

Yazarlar