Bilgi RehberiKAZANAN İSİM BELLİ OLDU! Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim kazandı? 150 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu?

KAZANAN İSİM BELLİ OLDU! Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim kazandı? 150 bin TL'lik büyük ödülün sahibi kim oldu?

27.09.2024 - 18:12 | Son Güncellenme:

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi ve büyük ödülün sahibi olan isim haftanın finalinde belli oldu. Hafta içi her gün TV ekranında izleyici ile buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın son gününde Özge Hanım yarıştı. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi ve 150 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu?

KAZANAN İSİM BELLİ OLDU Zuhal Topalla Yemekteyizde bu hafta kim kazandı 150 bin TLlik büyük ödülün sahibi kim oldu

Hafta içi her gün TV8 ekranında izleyici ile buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Her hafta farklı yarışmacıların yemekler konusunda hünerlerini sergilediği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın son gününde Özge Hanım mücadele etti. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın kazananı hangi yarışmacı oldu?

Haberin Devamı

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi ve büyük ödülün sahibi olan isim son gün yarışmacısı Özge Aktaş oldu. 

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ HAFTANIN YARIŞMACILARI

Pazartesi Günü Yarışmacısı: Hande Mistan Aydoğdu

Salı Günü Yarışmacısı: Hülya Öksüz

Çarşamba Günü Yarışmacısı: Tuncay Çakır

Perşembe Günü Yarışmacısı: Mustafa Güler

Cuma Günü Yarışmacısı: Özge Aktaş