Bilgi RehberiFB AVRUPA LİGİ MAÇI ŞİFRESİZ! 📺 Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Twente ile 5. randevu...

FB AVRUPA LİGİ MAÇI ŞİFRESİZ! 📺 Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Twente ile 5. randevu...

01.10.2024 - 12:00 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Union Saint-Gilloise karşısında sahadan 2-1 galip ayrılan Fenerbahçe, ikinci maçında Hollanda ligi temsilcisi Twente'ye deplasmanda konuk olacak. Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'u 2-0'lık skorla geçen ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçen Fenerbahçe'de gözler Twente maçına çevrildi. Peki Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FB AVRUPA LİGİ MAÇI ŞİFRESİZ 📺 Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Twente ile 5. randevu...

Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Hollanda Ligi temsilcisi Twente deplasmanında sahaya çıkacak. İlk haftayı kayıpsız atlatan temsilcimiz Fenerbahçe, Manchester United deplasmanından 1 puan ile dönen Twente'ye konuk olacak. Peki Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

TWENTE-FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı 3 Ekim Perşembe TSİ ile 22:00'de başlayacak. Mücadele TRT Spor ve tabii platformu üzerinden yayınlanacak.

TWENTE İLE 5. RESMİ MAÇ!

Bugüne kadar Twente ile Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi'nde 4 kez karşı karşıya gelen temsilcimiz Fenerbahçe rakibi karşısında Konferans Ligi'nde 2023-2024 sezonunda play-off turunda eşleşmiş deplasmanda oynanan ilk maçı 1-0, iç sahada oynanan maçı ise 5-1 kazanarak turu geçen temsilcimiz Fenerbahçe olmuştu.

2009-2010 UEFA Avrupa Ligi H grubu'nda birbirine rakip olan iki takımın mücadelesinde deplasmanda oynanan maçta Fenerbahçe, sahadan 1-0'lık skorla galip ayrılmış, iç sahada oynanan maçı ise 2-1'lik skorla kaybetmişti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

3 Ekim | Twente-Fenerbahçe ✈

24 Ekim | Fenerbahçe-Manchester United 🏚

7 Kasım | AZ Alkmaar-Fenerbahçe ✈

28 Kasım | Slavia Prag-Fenerbahçe ✈

11 Aralık | Fenerbahçe-Athletic Bilbao 🏚

23 Ocak | Fenerbahçe-Lyon 🏚

30 Ocak | Midtyjalland-Fenerbahçe ✈