Bilgi RehberiTWENTE-FENERBAHÇE MAÇI TRT SPOR ŞİFRESİZ! 📺 Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

TWENTE-FENERBAHÇE MAÇI TRT SPOR ŞİFRESİZ! 📺 Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

03.10.2024 - 13:14 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Fenerbahçe, Hollanda deplasmanında Twente'ye konuk olacak. İlk hafta maçında Union SG karşısında 2-1 sahadan galip ayrılarak 3 puanla tanışan Sarı Lacivertli takım, Twente deplasmanında kazanıp 2'de 2 yaparak milli araya girmenin hesaplarını yapıyor. Peki Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

TWENTE-FENERBAHÇE MAÇI TRT SPOR ŞİFRESİZ 📺 Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda Muhtemel 11ler...

Twente-Fenerbahçe maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Twente'ye konuk olacak. İlk hafta maçını kazanan Fenerbahçe, zorlu deplasmandan 3 puan ile ayrılarak 2'de 2 ile yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor. Maç öncesinde futbolseverler maçın yayın bilgilerini araştırmaya devam ediyor. Peki Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

TWENTE-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Twente-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı 3 Ekim Perşembe TSİ ile 22:00'de başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Mücadeleyi İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

Twente: Unnerstall, Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine, Regeer, Vlap, Van Wolfswinkel, Steijn, Van Bergen, Lammers

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Becao, Djiku, Oosterwolde, Fred, Amrabat, İrfan Can, Szymanski, Saint-Maximin, En-Nesyri

TWENTE İLE 5. RESMİ MAÇ!

Bugüne kadar Twente ile Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi'nde 4 kez karşı karşıya gelen temsilcimiz Fenerbahçe rakibi karşısında Konferans Ligi'nde 2023-2024 sezonunda play-off turunda eşleşmiş deplasmanda oynanan ilk maçı 1-0, iç sahada oynanan maçı ise 5-1 kazanarak turu geçen temsilcimiz Fenerbahçe olmuştu.

Haberin Devamı

2009-2010 UEFA Avrupa Ligi H grubu'nda birbirine rakip olan iki takımın mücadelesinde deplasmanda oynanan maçta Fenerbahçe, sahadan 1-0'lık skorla galip ayrılmış, iç sahada oynanan maçı ise 2-1'lik skorla kaybetmişti.

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

3 Ekim | Twente-Fenerbahçe ✈

24 Ekim | Fenerbahçe-Manchester United 🏚

7 Kasım | AZ Alkmaar-Fenerbahçe ✈

28 Kasım | Slavia Prag-Fenerbahçe ✈

11 Aralık | Fenerbahçe-Athletic Bilbao 🏚

23 Ocak | Fenerbahçe-Lyon 🏚

30 Ocak | Midtyjalland-Fenerbahçe ✈

Yazarlar