Bilgi RehberiReal Madrid-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

Real Madrid-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

21.10.2024 - 11:21 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Nuri Şahin'li Borussia Dortmund'u konuk edecek. Futbolseverlerin büyük ilgi göstereceği mücadelede ev sahibi Real Madrid'de Milli yıldızımız Arda Güler'in forma giyip giymeyeceği de merak edile bir diğer soru olarak öne çıkıyor. Peki Real Madrid-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Arda Güler oynayacak mı

Real Madrid-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bu sezon Nuri Şahin liderliğinde hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde oldukça başarılı işler yapan geride kalan iki maçını da kazanan Borussia Dortmund, Arda Güler'li Real Madrid'e konuk olacak. Peki Real Madrid-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

REAL MADRİD-BORUSSİA DORTMUND MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Real Madrid-Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı 22 Ekim Salı TSİ ile saat 22:00'de başlayacak. Santiago Bernabeu'da oynanacak olan mücadele tabii spor ekranından yayınlanacak.

REAL MADRİD, DORTMUND'A SAHASINDA HİÇ KAYBETMEDİ!

Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Dortmund'u konuk ettiği 7 maçın 5'inde galip ayrılan taraf olurken 2 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

NURİ ŞAHİN'Lİ DORTMUND DEVLER LİGİNE İYİ BAŞLADI!

Sezon başında Nuri Şahin'i teknik direktörlük koltuğuna oturtan Borussia Dortmund çıktığı iki maçı da farklı skorlarla kazanarak lider durumda yer aldı.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Real Madrid forması giyen Milli yıldızımız Arda Güler'in mücadeleye ilk 11'de başlaması beklenmiyor.

 

Yazarlar