Bilgi RehberiLeipzig-Juventus Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Kenan Yıldız oynayacak mı?

Leipzig-Juventus Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Kenan Yıldız oynayacak mı?

02.10.2024 - 19:23 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Juventus, RB Leipzig deplasmanında sahaya çıkacak. İlk maçında Şampiyonlar Ligi açılış maçında Kenan Yıldız nefis golü ile PSV karşısında öne geçen Juventus mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Ev sahibi Leipzig ise Atletico Madrid'e 2-1 mağlup oldu. Peki Leipzig-Juventus Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Leipzig-Juventus Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda Kenan Yıldız oynayacak mı

Leipzig-Juventus Şampiyonlar Ligi maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Milli oyuncumuz Kenan Yıldız'ın formasını giydiği Juventus, ilk maçında PSV Eindhoven'ı sahasında 3-1'lik skorla mağlup ederken ilk gol milli oyuncumuz Kenan Yıldız'dan gelmişti. İkinci maçında RB Leipzig deplasmanında sahaya çıkacak olan Juventus'ta Kenan Yıldız'ın mücadeleye ilk 11'de başlaması bekleniyor. Peki Leipzig-Juventus Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

LEİPZİG-JUVENTUS ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Leipzig-Juventus Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Leipzig Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Fransız hakem François Letexier düdük çalacak. Mücadele tabii spor 3 ekranından yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Leipzig: Gulacsi, Orban, Lukeba, Raum, Geertruida, Nusa, Seiwald, Haidara, Simons, Openda, Sesko

Juventus: Perin, Bremer, Kalulu, Danilo, Jakob Rouhi, McKennnie, Fagioli, Gonzalez, Koopmeiners, Kenan Yıldız, Vlahovic