Bilgi RehberiİSKİ açıkladı: 18 saat su kesintisi! 23 Eylül 2024 İstanbul'da sular ne zaman gelecek, hangi ilçelerde su kesintisi var?

İSKİ açıkladı: 18 saat su kesintisi! 23 Eylül 2024 İstanbul'da sular ne zaman gelecek, hangi ilçelerde su kesintisi var?

23.09.2024 - 12:09 | Son Güncellenme:

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), arıza, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul'da yaşanan su kesintisini duyurdu. Buna göre; İstanbul'un Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz ilçelerinde yaşanacak su kesintisinin 18 saat süreceğini açıkladı. Peki, İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İşte, 23 Eylül 2024 İstanbul'da hangi mahallelerde su kesintisi olacağına dair bilgiler...

İSKİ açıkladı: 18 saat su kesintisi 23 Eylül 2024 İstanbulda sular ne zaman gelecek, hangi ilçelerde su kesintisi var

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un üç ilçesinde su kesintisi meydana gelecek. 18 saat sürmesi beklenen kesinti bugün saat 10.00 itibarıyla başladı. Peki, Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz'da sular ne zaman gelecek? İşte, konuya dair detaylar haberimizin devamında...

Haberin Devamı

BU İLÇELERE DİKKAT: İSTANBUL'DA 18 SAATLİK SU KESİNTİSİ YAPILACAK!

İSKİ'nin açıklamasına göre, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Mithatpaşa Caddesi otopark inşaat sahasında kalan isale hattının deplase edilen hatta bağlantısı yapılacak.

Bu nedenle 23 Eylül Pazartesi saat 10.00 ile 24 Eylül Salı 04.00 arasında 18 saat süreyle planlanan su kesintisi meydana gelecek.

23 EYLÜL 2024 İSTANBUL'DA SU KESİNTİSİ OLACAK İLÇELER

18 saat süreyle 3 ilçede su verilemeyecek mahalleler şöyle:

"Üsküdar'da Mehmet Akif Ersoy, Kuleli, Yavuztürk, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Küçüksu, Çengelköy ve Kirazlıtepe mahalleleri. Ümraniye'de Atatürk, Tantavi, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Site, Saray, Namık Kemal, Esenevler, Finanskent, Kazım Karabekir, Dumlupınar, Elmalıkent, Topağacı, İnkılap ve Hekimbaşı mahalleleri. Beykoz'da Yeni Mahalle'nin üst kotları."

Yazarlar