Bilgi RehberiFB AVRUPA LİGİ MAÇI TRT 1'DE ŞİFRESİZ! Fenerbahçe-Manchester United UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FB AVRUPA LİGİ MAÇI TRT 1'DE ŞİFRESİZ! Fenerbahçe-Manchester United UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

22.10.2024 - 13:13 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Manchester United'ı konuk edecek. Bu sezon çıktığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan temsilcimiz Fenerbahçe, bu kez zorlu Manchester United'ı sahasında konuk edecek. Maç için geri sayım devam ederken gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Peki Fenerbahçe-Manchester United UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

FB AVRUPA LİGİ MAÇI TRT 1DE ŞİFRESİZ Fenerbahçe-Manchester United UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Fenerbahçe-Manchester United UEFA Avrupa Ligi maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında İngiliz devi Manchester United'ı konuk edecek. Geride kalan 2 haftada Union Saint Gilloise'u sahasında 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, ikinci maçında Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Peki Fenerbahçe-Manchester United UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-MANCHESTER UNİTED MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Manchester United maçı 24 Ekim Perşembe saat 22:00'de başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

24 Ekim | Fenerbahçe-Manchester United 🏚

7 Kasım | AZ Alkmaar-Fenerbahçe ✈

28 Kasım | Slavia Prag-Fenerbahçe ✈

11 Aralık | Fenerbahçe-Athletic Bilbao 🏚

23 Ocak | Fenerbahçe-Lyon 🏚

30 Ocak | Midtyjalland-Fenerbahçe ✈

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ'NDE KAÇINCI SIRADA?

Geride kalan 2 haftada 4 puan toplayan Fenerbahçe 13. sırada yer alıyor.

 

 

Yazarlar