Bilgi RehberiFENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? FB GS Dev Derbi ne zaman? Fenerbahçe Galatasaray maçı muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? FB GS Dev Derbi ne zaman? Fenerbahçe Galatasaray maçı muhtemel 11'ler

21.09.2024 - 17:26 | Son Güncellenme:

Derbi için geri sayım. Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak. Taraftarların gözü derbi saatinde. Galatasaray lider durumda bulunurken; Fenerbahçe ikinci sırada yer alıyor. Derbinin muhtemel 11'leri merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta?

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak FB GS Dev Derbi ne zaman Fenerbahçe Galatasaray maçı muhtemel 11ler

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi heyecanı bu akşam yaşanacak. Fenerbahçe ezeli rakibini bu akşam sahasında ağırlayacak. İşte Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı canlı yayın bilgisi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı 21 Eylül Cumartesi saat 20:00'de başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından yayınlanacak. Mücadelede hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

ZIYECH VE YUSUF DEMİR DERBİDE YOK

Galatasaray'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılan Yusuf Demir ve tedavisine devam edilen Hakim Ziyech, Fenerbahçe derbisinin kadrosunda yer almayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Berkan, Gabriel Sara, Roland Sallai, Barış Alper, Osimhen.