Bilgi RehberiBenfica-Feyenoord Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu forma giyecek mi?

Benfica-Feyenoord Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu forma giyecek mi?

23.10.2024 - 09:53 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Benfica, sahasında Feyenoord'u konuk edecek. Geride kalan iki maçını da kazanarak 6 puan toplayan Benfica, 1 maçını kaybeden 1 maçını Girona deplasmanında kazanan Feyenoord ile mücadele edecek. Milli yıldızlarımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giydiği Benfica'nın oynayacağı bu mücadele Türk futbolseverlerin de yakın takibinde yer alacak. Peki Benfica-Feyenoord maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Benfica-Feyenoord Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda Kerem Aktürkoğlu forma giyecek mi

Benfica-Feyenoord maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, sahasında Feyenoord'u konuk edecek. Şampiyonlar Ligi tarihinde daha önce 4 kez karşı karşıya gelen iki takım arasında Benfica'nın sahasında oynanan iki mücadeleyi de ev sahibi takım kazanmasını bildi. Peki Benfica-Feyenoord Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

BENFİCA-FEYENOORD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Benfica-Feyenoord maçı 22:00'de başlayacak. Estadio da Luz'da oynanacak olan müücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Mücadele tabii spor 4 ekranlarından yayınlanacak.

GÖZLER KEREM AKTÜRKOĞLU VE ORKUN KÖKÇÜ'DE OLACAK!

Sezon başında Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun takıma katılması ile Orkun Kökçü'de daha etkili bir oyun ortaya koymaya başladı. Milli yıldızlarımız verdikleri skor katkısı ile takımının gol yükünü çekiyor. Kerem ligde çıktığı 3 maçta 2 gol 2 asist ile oynarken Şampiyonlar Ligi'nde iki maçı da boş geçmedi. Orkun Kökçü ise çıktığı 9 resmi müsabakada 4 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE ORKUN KÖKÇÜ İLK 11'DE BAŞLAYACAK MI?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Feyenoord'u sahasında konuk edecek Benfica'da milli yıldızlarımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün mücadeleye ilk 11'de başlaması bekleniyor.