Bilgi RehberiDEV MAÇ ŞİFRESİZ Mİ? 📍 Benfica-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü ilk 11'de olacak mı?

DEV MAÇ ŞİFRESİZ Mİ? 📍 Benfica-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü ilk 11'de olacak mı?

02.10.2024 - 13:31 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Benfica Estadio da Luz'da La Liga temsilcisi Atletico Madrid'i konuk edecek. Milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica maçları ülkemizde de yakından takip ediliyor. Peki Benfica-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

DEV MAÇ ŞİFRESİZ Mİ 📍 Benfica-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü ilk 11de olacak mı

Benfica-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica'nın Atletico Madrid karşısında oynanacağı kritik mücadele ülkemizde de yakından takip edilecek. Milli yıldızlarımız Portekiz Ligi'nde iyi bir grafik ortaya koyarken Atletico Madrid karşısında nasıl bir oyun ortaya çıkaracakları büyük merak konusu. Peki Benfica-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

BENFİCA-ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Benfica-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Mücadele tabii spor ekranından yayınlanacak. Işık Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük düdük çalacak.

BENFİCA ŞAMPİYONLAR LİGİNE GALİBİYETLE BAŞLADI

Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında Kızılyıldız deplasmanında sahaya çıkan Benfica sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı

ATLETİCO MADRİD İLK HAFTA LEİPZİG'İ DEVİRDİ!

Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında sahasında Leipzig'i konuk eden Atletico Madrid rakibini 2-1 mağlup ederek Devler Ligi'ne galibiyet ile başladı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 2015-2016 SEZONUNDA KARŞILAŞTILAR!

Benfica-Atletico Madrid daha önce Şampiyonlar Ligi 2015-16 sezonunda C grubunda yer aldı. Temsilcimiz Galatasaray'ın yer aldığı grubu Atletico Madrid ilk sırada, Benfica ise ikinci sırada tamamladı. Vicente Calderon'da oynanan maçı Benfica 2-1'lik skorla kazanırken Estadio da Luz'da oynanan maçı ise Atletico Madrid aynı skorla kazanmasını bildi.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU VE ORKUN KÖKÇÜ İLK 11'DE OLACAK MI?

Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Benfica, sahasında Atletico Madrid'i konuk edecek. Milli yıldızlarınız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün mücadeleye ilk 11'de başlaması bekleniyor.