Bilgi RehberiYENİ SEZON İLK BÖLÜM TARİHİ | Bahar ikinci sezon ilk bölüm ne zaman ekrana gelecek? Bahar yeni sezon kadrosuna kimler dahil oldu?

YENİ SEZON İLK BÖLÜM TARİHİ | Bahar ikinci sezon ilk bölüm ne zaman ekrana gelecek? Bahar yeni sezon kadrosuna kimler dahil oldu?

20.09.2024 - 15:13 | Son Güncellenme:

Bahar dizisi yeni sezon ilk bölüm ile ne zaman ekrana gelecek sorusunun yanıtı dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İkinci sezon ilk bölüme yönelik ikinci tanıtımda yayınlanırken gözler yeni sezon ilk bölüm tarihine çevrildi. Peki Bahar dizisi yeni sezon ne zaman? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

YENİ SEZON İLK BÖLÜM TARİHİ | Bahar ikinci sezon ilk bölüm ne zaman ekrana gelecek Bahar yeni sezon kadrosuna kimler dahil oldu

Salı akşamları Show TV ekranında izleyici ile buluşan yayınlanan ilk sezonu ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bahar dizisi ikinci sezon tanıtımları yayınlanmaya devam ederken ilk bölüm tarihi de belli oldu. Peki Bahar dizisi ikinci sezon ilk bölüm ne zaman ekrana gelecek?

Haberin Devamı

BAHAR DİZİSİ YENİ SEZON İLK BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bahar dizisi 2. sezon ilk bölüm 24 Eylül Salı akşamı Show TV ekranında izleyici ile buluşacak.

BAHAR DİZİSİ YENİ SEZON İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bahar dizisi yeni sezon ilk bölümde Timur, Bahar'ı yeniden geri kazanmak için çabalarken hastaneye yeni gelen başhekim Süreyya Evren için büyük şaşkınlığa neden olur. Bahar ve Evren arasında aşk yeşermeye devam ederken, Timur, Bahar konusunda ne kadar ısrarcı olduğunu ispatlamaya çalışacaktır. Süreyya'nın hastaneye gelişi Evren ve Bahar aşkını nasıl etkileyecektir?

BAHAR YENİ SEZON OYUNCULARI

Bahar dizisi ikinci sezon kadrosuna Büşra Pekin "Süreyya" karakteri ile dahil olurken Elçin Afacan ise "Eylem" karakterine hayat verecek.