Bilgi RehberiArsenal-PSG Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Arsenal-PSG maçı TRT 1'de şifresiz mi yayınlanacak?

Arsenal-PSG Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Arsenal-PSG maçı TRT 1'de şifresiz mi yayınlanacak?

01.10.2024 - 16:18 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında Arsenal, sahasında Fransız devi PSG'yi konuk ediyor. Maçın başlamasına saatler kala futbolseverler maçın yayın bilgileri konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Emirates Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Sloven hakem Slavko Vincic düdük çalacak. Peki Arsenal-PSG Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Arsenal-PSG Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda Arsenal-PSG maçı TRT 1de şifresiz mi yayınlanacak

Arsenal-PSG Şampiyonlar Ligi maçı için geri sayım devam ediyor. Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçında İngiliz devi Arsenal sahasında PSG'yi konuk edecek. İlk maçında Atalanta deplasmanında golsüz beraberlikle sahadan ayrılan Arsenal, bu kez iç sahada Fransız devi PSG'yi konuk edecek. Peki Arsenal-PSG Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

ARSENAL-PSG ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Arsenal-PSG Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Emirates Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele tabii spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Mücadelede Sloven hakem Slavko Vincic düdük çalacak. Vincic'in yardımcılıklarını Tomaz Klacnik, Andraz Kovacic üstlenecek.

2016-2017 ŞAMPİYONLAR LİGİ A GRUBUNDA RAKİP OLDULAR!

Şampiyonlar Ligi'nde daha önce 2016-2017 sezonunda A grubunda aynı grupta mücadele eden iki takımın mücadelesinde PSG deplasmanında oynanan maç 1-1, Arsenal'in sahasında oynanan öaç ise 2-2'lik skorla tamamlanmıştı.