BORSA
ALTIN
DÖVİZ
KRİPTO

Dolar bugün ne kadar oldu?

Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.54’ün üzerinde başladı.

|

Geçtiğimiz gün piyasaların gözü kulağı ABD özel sektör istihdamı verisindeydi. Tarım dışı istihdamın öncü verisi olarak değerlendirilen özel sektörde istihdam piyasa beklentilerinin az altında kaldı. 

GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYIN

ADP Araştırma Enstitüsü'nün Stanford Digital Economy Lab iş birliğiyle hazırladığı rapora göre haziran ayında özel sektörde istihdam 150 bin arttı. Piyasalarda beklenti 160 bin artış olacağı yönündeydi. 

FED TUTANAKLARINDA ŞAHİN MESAJLAR 

Öte yandan geçtiğimiz günün bir diğer önemli gelişmesi ise ABD Merkez Bankası’nın (Fed) son toplantısına dair yayınlanan tutanaklarıydı. Fed tutanaklarında üyeler kendilerine daha fazla güven verecek ek bilgiler ortaya çıkana kadar faizi düşürmenin uygun olmasını beklemediklerini bildirdiler. 

Dün 105.049 seviyesine kadar gerileyen dolar endeksi bugün 105.194 seviyesinde hareket ederken, ABD 10 yıllık tahvil faizi yüzde 4.347 ile aşağı yönlü seyrediyor. 

DOLAR/TL YÜKSELİYOR 

Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.54’ün üzerinde başladı. Kur şu dakikalarda yükselerek 32.57 liradan işlem görüyor. Dolar/TL’de gün içerisinde en düşük 32.49, en yüksek ise 32.58 seviyeleri görüldü. Euro ise aynı dakikalarda 35.27 lira ile primli hareket ediyor. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.