BORSA
ALTIN
DÖVİZ
KRİPTO

Dolar bugün kaç lira oldu?

Dolar/TL haftanın son işlem gününe 34.10’un üzerinde başladı.

|

Para ve emtia piyasalarında yönü ABD’den gelen ekonomik gelişmeler ve Orta Doğu’daki çatışmaları belirlemeye devam ediyor. 

GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYIN

Piyasalar, İsrail'in Hamas lideri Yahya Sinwar'ı öldürdüğünü söylemesinin ardından giderek daha da tehlikeli jeopolitik gelişmelere odaklandı. ABD Başkanı Joe Biden savaşın sona ermesinin zamanının geldiğini söylese bile, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in geçen yıl Hamas tarafından ele geçirilen tüm rehineler serbest kalana kadar savaşmaya devam edeceğini söyledi. 

DOLAR ENDEKSİNDE SON DURUM NE? 

6 gelişmiş ülke para biriminin dolar karşısında hareketinin incelendiği dolar endeksi bugün 103.600 ile hafif gerilerken, ABD 10 yıllık tahvil faizi yüzde 4.104 ile primli hareket ediyor. 

DOLAR/TL YÜKSELİYOR 

Dolar/TL haftanın son işlem gününe 34.10’un üzerinde başladı. Kur şu dakikalarda yükseliş göstererek 34.23 liradan işlem görüyor. Dolar/TL’de gün içerisinde en düşük 34.03, en yüksek ise 34.23 seviyeleri test edildi. Euro ise aynı dakikalarda 37.18 lira ile primli seyrediyor. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.