BORSA
ALTIN
DÖVİZ
KRİPTO

Amazon çalışanlarını ofise çağırdı

Amazon önümüzdeki yıldan itibaren çalışanlarının haftanın beş günü ofiste olmalarını zorunlu tuttu.

|

CEO Andy Jassy pazartesi günü yaptığı açıklamada Amazon'un pandemi öncesi politikasına geri döndüğünü ve önümüzdeki yıldan itibaren kurumsal çalışanların haftada beş gün ofiste olmalarını zorunlu kılacağını söyledi.

Jassy çalışanlarla paylaştığı bir mesajda şirket liderliğinin son aylarda müşteriler ve işletme için en iyi sonuçları sunmak üzere "nasıl daha iyi icat yapılacağı, iş birliği yapılacağı ve birbirlerine yeterince bağlı olunacağı" konusunda düşündüğünü söyledi.

CEO'ya göre şirket çalışanları şu anda gerekli olan üç gün yerine haftada beş gün Amazon ofislerine geri getirmenin bu sorunu çözmenin bir yolu olduğuna karar verdi.

Amazon'un web sitesinde de paylaştığı notta Jassy, "Son beş yıla baktığımızda ofiste birlikte olmanın avantajlarının önemli olduğuna inanmaya devam ediyoruz" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.