BORSA
ALTIN
DÖVİZ
KRİPTO

Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?

Geçtiğimiz hafta perşembe günü tarihi rekor kıran altın fiyatları cuma günü geri çekilmişti. Peki yeni haftada piyasada son durum ne? İşte detaylar...

|

ABD’de faiz indirimi sürecinin başlamasıyla birlikte son dönemde küresel çapta dolar gevşerken, altın fiyatlarında yükseliş hızlanmıştı. Geçtiğimiz hafta perşembe günü ons altın 2685 dolar, gram altın 2949 lira ile tarihi rekor seviyeleri test etti. 

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Tarihi zirve seviyeyi gördükten sonra cuma günü altın fiyatlarında geri çekilme yaşandı. Ons altın 2643 dolar, gram altın 2895 lira seviyesine kadar geriledi. 

BUGÜN PİYASADA SON DURUM NE? 

Haftanın ilk işlem gününe 2658 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda yatay seyrederek açılış seviyesinden işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 2647 dolar, en yüksek ise 2666 dolar seviyeleri test edildi. 

Güne 2920 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda hafif yükselerek 2921 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 2904 lira, en yüksek ise 2929 lira seviyesi görüldü. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.