SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

“Ateşe Ateş” FilmBox HD ekranlarında

Aksiyon suç türünde heyecan dolu bir filmi izleyicileriyle buluşturmaya hazırlanan FilmBox HD, “Ateşe Ateş”i ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

|

Ünlü yönetmen David Barret’in yönetmenliğinde seyircilerinin karşısına çıkması beklenen “Ateşe Ateş” filminin başrollerinde; Josh Duhamel, Bruce Willis ve Rosario Dawson yer alıyor.

O gün işe gitmemiş olan Jeremy Coleman bir mafya cinayetine şahit olur ve mahkemede bu cinayete tanıklık yapmayı kabul eder. Ancak tanık koruma programı işe yaramamaktadır. Jeremy, sevgilisini korumak adına mafya liderini öldürmek zorunda olduğunun farkına varır.

10 Kasım Cumartesi günü saat 21.30’da ekranlara gelmeye hazırlanan “Ateşe Ateş”i Turkcell TV+, Kablo TV, D-Smart ve FilmBox Live platformları üzerinden izleyebilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.