CaddeHadise, Hande Erçel'e gönderme mi yaptı? ‘Mükemmel bir kadın’

Hadise, Hande Erçel'e gönderme mi yaptı? ‘Mükemmel bir kadın’

25.09.2024 - 07:20 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Bambaşka Biri' dizisinde Burak Deniz ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Ünlü isim, 'Konuşmayı sevenler konuşsun' diyen Hadise ile sorulan sorulara yanıt verdi.

Hadise, Hande Erçele gönderme mi yaptı ‘Mükemmel bir kadın’

Hande Erçel, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Haberin Devamı

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden oyuncu sosyal medyada sevgilisi Hakan Sabancı çok beğeni topladığı paylaşımlarıyla ilgili sorulara "Teşekkür ederim, ne diyebilirim ki, sağ olsunlar." diyerek cevap verdi.

Hadise, Hande Erçele gönderme mi yaptı ‘Mükemmel bir kadın’

"İYİ BİR İKİLİ OLDUK"

Geçtiğimiz yaz tatilinin keyifli geçtiğini söyleyen Erçel "Tatil çok iyi geldi, film de çok güzel oldu, Barış Arduç sağ olsun güzel temennilerde bulunmuş benim için, ben de onu özledim, yakında görüşürüz zaten, çok şükür iyi bir ikili olduk, çok iyi bir insan." dedi.

"HENÜZ NETLEŞEN BİR ŞEY YOK"

Çok beğendiği bir senaryo olduğunu söyleyen Erçel "Henüz netleşen bir şey yok, paylaşırım netleştiğinde." dedi.

Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen ile ilgili sorulara oyuncu "Gayet güzel, her kadın çok güzel, bunu diyebilirim sadece." diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

Hadise, Hande Erçele gönderme mi yaptı ‘Mükemmel bir kadın’

"KONUŞMAYI SEVENLERLE KONUŞUN"

Hadise Venedik Film Festivali'ne katılmış ve dönüşte havalimanında karşılanmıştı. Havalimanında kendisine yöneltilen sorulara cevap vermeyen ünlü şarkıcı, "Ben konuşmayı sevmiyorum havalimanında. Konuşmayı sevenlerle konuşun" demişti.

Hadise'nin bu sözüyle kime göndermede bulunduğu merak konusu olmuştu. Hadise'nin imâsının Hande Erçel'e olduğu iddia edilmiş hata iki ismin aralarının açık olduğu konuşulmuştu.

"ÇOK GEREKSİZ BİR İDDİA"

Konuyla ilgili gazetecilerin sorularına Hande Erçel "Yalan haber yapmayı ne zaman bırakacaksınız? Çok gereksiz bir iddia bence, hiç zannetmiyorum bana göndermede bulunduğunu, kendisi de mükemmel bir kadın." diyerek cevap verdi. Hande Erçel daha sonra aracına binerek oradan ayrıldı.

Hadise, Hande Erçele gönderme mi yaptı ‘Mükemmel bir kadın’