SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YUSUF KAVAKLI kimdir, kaç yaşında, nereli? Yusuf Kavaklı'nın sağlık durumu nasıl, yoğun bakımda mı?

Yusuf Kavaklı ile ilgili araştırmalar başladı. Bir televizyon programına her hafta konuk olarak çıkan Yusuf Kavaklı hoca soru cevap yapıyordu. Bugün ise programın sunucusu Nur Viral tarafından Yusuf Kavaklı'nın yoğun bakımda olduğu duyuruldu. Gündeme ise Yusuf Kavaklı kimdir, kaç yaşında, nereli? Yusuf kavaklı sağlık durumu nasıl? soruları geldi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. DEPREM Mİ OLDU AFAD/KANDİLLİ? Son Depremler Listesi: Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ)
  2. DİKEY GEÇİŞ SINAVI 2024 ▶ DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM, kılavuzda anlattı: 2024 DGS sayısal / sözel puan - sıralama hesaplama nasıl yapılır?
  3. 15 Temmuz hangi gün, tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 2024 Resmi tatiller listesi
  4. KPSS başvuru ne zaman? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
  5. ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DURUM 2024 📣 Asgari ücrete Temmuz'da ara zam var mı? Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?
  6. EMEKLİ TEMMUZ ZAMMI SON GÜNCEL DURUM | Temmuz ayının ilk gününde açıklanır mı? 2024 Temmuz Emekli zammı ne zaman açıklanacak? SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde kaç?
  7. Muharrem orucu ne zaman tutulacak? 2024 Muharrem ayı ne zaman başlıyor? Muharrem ayı başlangıcı ve Aşure günü tarihi!
  8. ENFLASYON ORANI belli oldu mu, ne zaman, hangi gün açıklanacak? 2024 Haziran Enflasyon beklentisi ne yönde? TEFE TÜFE enflasyon rakamları açıklandı mı?
  9. AŞURE GÜNÜ NE ZAMAN BAŞLIYOR 2024? Muharrem ayı başlangıcı ve Aşure Günü hangi güne denk geliyor?
  10. DGS SORU KİTAPÇIĞI📌 DGS SORULARI ve CEVAPLARI 2024 ÖSYM / DGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.