SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Yorganları çamaşır makinesinde yıkama tekniği! Asla topaklanma olmuyor

Yorganlar, zamanla toz, kir ve vücut yağlarını biriktirir ve düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Ancak yorganları çamaşır makinesinde yıkarken en sık karşılaşılan sorunlardan biri topaklanmadır. Yorganın iç dolgusu, yanlış yıkama ve kurutma teknikleriyle bir köşeye toplanır ve eski rahatlığını kaybeder. Neyse ki, birkaç basit adımla yorganlarınızı çamaşır makinesinde topaklanma olmadan yıkayabilir ve tertemiz bir hale getirebilirsiniz! İşte yorgan yıkarken dikkat etmeniz gereken teknikler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yanığa iyi gelen doğal yöntemler! Acıyı hafifletiyor
  2. Sıkça Sorulan Sorular ❓ KYK burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? KYK bursu ne kadar? 2024-2025 KYK burs ne zaman yatacak?
  3. VİRÜS HABERLERİ 📌 XEC nedir, belirtileri nelerdir? Covid-19’un yeni ‘XEC’ varyantı bulaşıcı mı, nasıl korunulur?
  4. 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU 🍂 İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde hava durumu nasıl olacak?
  5. adalet.gov.tr haberleri ⚖ Adalet Bakanlığı icra müdür ve icra müdür yardımcılığı sınavı başvurusu ne zaman, şartları nedir? Adalet Bakanlığı icra müdür ve icra müdür yardımcılığı sınavı 2024 hangi tarihte uygulanacak?
  6. Bugünkü Gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatları son dakika: 19 Eylül altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Altın alış/satış fiyatı son durum
  7. Kıyır kıyır kurabiyenin püf noktası! Ağzınızda un ufak olacak, haftalarca bayatlamayacak
  8. 19 EYLÜL PERŞEMBE ANLIK SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ || AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem nerede oldu, kaç şiddetinde deprem oldu?
  9. 28 Ekim yarım gün mü? 29 Ekim resmi tatil mi, kaç gün tatil, kamu ve özel sektör tatil mi?
  10. TCMB MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI EYLÜL AYI: Son Dakika Merkez Bankası faiz kararı ne olur, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.